23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Νίκος Μουτσινάς: “Η πρώτη μου φορά δεν ευδοκίμησε γιατί ήταν με κοπέλα”

Νίκος Μουτσινάς: "Η πρώτη μου φορά δεν ευδοκίμησε γιατί ήταν με κοπέλα"

Στο πλατό του «Νίκος Μουτσινάς Βραδιάτικα», την Πέμπτη το βράδυ, η Δάφνη Καραβοκύρη έκανε μια απρόσμενη εμφάνιση λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής του Alpha, φέρνοντας μια ατμόσφαιρα σαν podcast. Η δημοσιογράφος έφερε μια ιδιαίτερη και ειλικρινή συζήτηση με τον οικοδεσπότη, με αρκετό χιούμορ και αμεσότητα.

«Νίκο, η πρώτη σου φορά ήταν καλή;» ρώτησε η Δάφνη, με τον Νίκο Μουτσινά να σταματά για λίγο και να σκέφτεται πριν απαντήσει. «Πού με πήγες τώρα… Θεσσαλονίκη με πήγες… Η πρώτη μου φορά ήταν πολύ ωραία, αλλά δεν ευδοκίμησε. Ήταν με κοπέλα, για αυτό δεν έπιασε. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, αλλά μάλλον το τελειοποίησα εκείνη τη στιγμή και είπα, “εντάξει, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερο”».

Στη συνέχεια, ο Νίκος συνέχισε με ένα πιο προσωπικό τόνο. «Η επόμενη φορά ήταν τέλεια. Αλλά πριν από την “ολοκληρωμένη” φορά, υπήρχαν αρκετές ενοχές. Δεν ήταν όπως οι στιγμές που βγαίνεις για ποτά στην Κόπα Καμπάνα, και μετά γυρνάς σπίτι… Δεν θέλω να μπλέκω σε λεπτομέρειες», είπε με ένα χαμόγελο, προσπαθώντας να το κρατήσει ελαφρύ.

Ωστόσο, δεν δίστασε να μοιραστεί και κάτι πιο προσωπικό. «Ήμουν μικρός, γύρω στα 20. Είχα τελειώσει από μια παράσταση και γυρνούσα στο σπίτι, όπου ήταν γεμάτο με φίλους. Είχα αυτή την αίσθηση ότι όλοι μέσα στο λεωφορείο ήξεραν ακριβώς τι είχε συμβεί, με λεπτομέρειες, και φυσικά το σχολίαζαν. Μόλις μπήκα στο σπίτι, όλοι με ρώτησαν “Πώς πήγε; Όλα καλά;” και εγώ νόμιζα ότι το κατάλαβαν και ρωτούσαν για αυτό…» πρόσθεσε με ειλικρίνεια, προκαλώντας γέλια και μια χαλαρή ατμόσφαιρα στο στούντιο του Alpha.

Η συζήτηση με την Δάφνη Καραβοκύρη ήταν γεμάτη χιούμορ, αστεία και προσωπικές εξομολογήσεις, ενισχύοντας για άλλη μια φορά το χαλαρό και αυθόρμητο ύφος της εκπομπής «Νίκος Μουτσινάς Βραδιάτικα».

Related posts

Συγκινεί ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ: “Ήταν η δυσκολότερη χρονιάς της ζωής μου”

Magdas News

Θέμης Μάλλης: Τέλος από το Super Κατερίνα; Το μειωμένο budget και οι… ασυμφωνίες

Magdas News

Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ: Οι νέες πόζες της Καινούργιου με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και το κολλητό σέξυ φόρεμα

Magdas News