26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος: Εξωδικαστική λύση προσπαθεί να πετύχει η 47χρονη stalker

Γιάννης Πλούταρχος: Εξωδικαστική λύση προσπαθεί να πετύχει η 47χρονη stalker

Η υπόθεση που αφορά τον Γιάννη Πλούταρχο και την 47χρονη γυναίκα που τον παρενοχλούσε έχει συγκεντρώσει την προσοχή της κοινής γνώμης και της δικαιοσύνης. Η δικηγόρος της γυναίκας, Πωλίνα Βέλτση, αναφέρθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή «Buongiorno» στις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης και την προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά.

«Υποβάλαμε ένα αίτημα κατόπιν εντολής της πελάτισσάς μου, η οποία βρίσκεται σε αμυντική θέση σε αυτή την υπόθεση. Προτείναμε να λύσουμε το ζήτημα εξωδικαστικά, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση», ανέφερε η κυρία Βέλτση στην Φαίη Σκορδά και την ομάδα της.

Η δικηγόρος συμπλήρωσε ότι αν η υπόθεση καταλήξει σε καταδίκη για την πελάτισσά της, αυτή έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση, ωστόσο, εξέφρασε τη γνώμη της ότι ο Γιάννης Πλούταρχος δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. «Ο κ. Πλούταρχος είχε ήδη προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα, και τα τελευταία τρία χρόνια η κατηγορούμενη δεν έχει ενοχλήσει ξανά τον μηνυτή», είπε η Πωλίνα Βέλτση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Πλούταρχος προσέφυγε στη δικαιοσύνη τον Οκτώβριο, όταν ανακάλυψε την ταυτότητα της γυναίκας που τον παρακολουθούσε επίμονα για χρόνια. Ο τραγουδιστής υπέβαλε μήνυση για παραβίαση οικιακής ειρήνης, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση τρόμου μέσω της συνεχούς παρακολούθησης.

Related posts

Eurovision 2026 – Δημήτρης Κοντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας και της Dara

ChrisTsiora

Άννα Μαρία Βέλλη: “Το 2024 ΔΕΝ ήταν το πιο εύκολο για μένα”

Magdas News

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκλεισε τα 50

Magdas News