Κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης για τη σφοδρή βροχόπτωση που πλήττει την Αττική, ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ Γιώργος Τσελίκας βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ξαφνική και εντυπωσιακή επίδειξη της φύσης.
Ένας δυνατός κεραυνός αντήχησε ξαφνικά στον αέρα, προκαλώντας την τρομάρα του δημοσιογράφου, ο οποίος για λίγα δευτερόλεπτα έχασε τη ροή του λόγου του.




Ο κεραυνός έδωσε μια δραματική νότα στην αναμετάδοση, καθώς ο Γιώργος Τσελίκας συνέχιζε να μεταφέρει τις νεότερες πληροφορίες για την έντονη κακοκαιρία που έχει επηρεάσει όλο το λεκανοπέδιο από το πρωί της Παρασκευής. Το στιγμιότυπο, γεμάτο αυθεντική έκπληξη και ένταση, δεν άργησε να γίνει viral, κερδίζοντας σχόλια για την ψυχραιμία με την οποία ο ρεπόρτερ επέστρεψε στο έργο του, παρά το αναπάντεχο γεγονός.
