25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Ο Άγγελος Λάτσιος φωτογραφίζει τη μικρή του αδελφή, Μαρίνα Παντζοπούλου

Ο Άγγελος Λάτσιος φωτογραφίζει τη μικρή του αδελφή, Μαρίνα Παντζοπούλου

Ο Άγγελος Λάτσιος, γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μία νέα φωτογραφία της μικρής του αδελφής, Μαρίνας, το απόγευμα της Δευτέρας, 25 Δεκεμβρίου.

Ο ίδιος έχει συχνά δημοσιεύσει στιγμιότυπα με την 9χρονη αδελφή του, αποκαλύπτοντας τη στενή τους σχέση και την αγάπη που τρέφει για εκείνη.

Σε αυτή τη νέα ανάρτηση, ο Άγγελος φωτογράφισε τη Μαρίνα ενώ περπατούσε, κατά τη διάρκεια μίας βόλτας που έκαναν μαζί με το σκυλάκι τους στους δρόμους κοντά στο σπίτι τους. Το στιγμιότυπο αποδεικνύει την τρυφερή σχέση που διατηρούν, με τον Άγγελο να εκφράζει συχνά τη «χαρά» που του προσφέρει η παρέα με την αδελφή του.

Related posts

Η Ναταλία Δραγούμη με τον γιο της Φίλιππο: Σπάνια δημόσια εμφάνιση σε βόλτα στην Κηφισιά

Magdas News

Ο Άδωνις κι η Ευγενία συνάντησαν την Καλομοίρα με τον άνδρα της στο Παρίσι

Magdas News

Σκορδά – Λιάγκας: Ζωή με άλλους συντρόφους! Εκείνη μας συστήνει τον άντρα της και εκείνος μιλάει για το σεξ με την αγαπημένη του

ChrisTsiora