21.4 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Η Δώρα Παντέλη επιβεβαίωσε το σύμφωνο συμβίωσης με τον κούκλο σύντροφό της

Η Δώρα Παντέλη επιβεβαίωσε το σύμφωνο συμβίωσης με τον κούκλο σύντροφό της

Η Δώρα Παντέλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram δύο φωτογραφίες από το ταξίδι που πραγματοποίησε στο Ντουμπάι με τον σύντροφό της.

Η δημοσιογράφος και πρώην αθλήτρια συνόδευσε τις εικόνες με ένα τρυφερό μήνυμα, χρησιμοποιώντας στίχους από το διάσημο τραγούδι «Sunny» των Boney M για να εκφράσει τα συναισθήματά της προς τον αγαπημένο της.

Το πιο ιδιαίτερο σημείο της ανάρτησης είναι το hashtag #3monthsmarried, που επιβεβαιώνει ότι η σχέση τους έχει προχωρήσει και το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και τρεις μήνες. Θυμίζουμε ότι η είδηση του γάμου τους ήρθε στο φως τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο Χρήστος Κούτρας ανέφερε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ότι η Δώρα Παντέλη και ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας, Τζον, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης τον περασμένο Αύγουστο. Η ίδια επιβεβαίωσε την πληροφορία αυτή με την ανάρτησή της, δηλώνοντας με τρόπο υπερηφάνειας και χαράς την εξέλιξη στη σχέση τους.

Related posts

Ο Τάσος Παλαντζίδης με λυγμούς μπροστά στις κάμερες: “Μίλησα μαζί της και μισή ώρα μετά χαιρέτησε αυτόν τον κόσμο”

Magdas News

Λάμπρος Κωνσταντάρας & Ιωάννα Μαλέσκου: Πρεμιέρα με Χιούμορ και Διάθεση στο «Καλοκαιρινό Ραντεβού» του Open

Magdas News

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν θα ‘θελα ποτέ να καταντήσω να γίνω έτσι – Να είμαι παράδειγμα προς αποφυγή»

Magdas News