Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με έντονο ανταγωνισμό στις πρωινές ζώνες, φέρνοντας ανακατατάξεις στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού.
Η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε τις εντυπώσεις στο δυναμικό κοινό την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, καθώς η εκπομπή της, “Super Κατερίνα”, σημείωσε 14,5% και βρέθηκε στην κορυφή. Πολύ κοντά της, με ελάχιστη διαφορά, βρέθηκε το “Buongiorno” με 14,3%. Το “Breakfast@star” κατέγραψε 11,6%, ενώ το “Πρωινό” περιορίστηκε στο 10,3%. Οι “Αταίριαστοι” έφτασαν το 8,5%, ενώ σε άνοδο βρέθηκε το “Πρωινό ΣουΣου” με 6,7%. Τέλος, το “Πρωίαν σε είδον” σημείωσε 5,4%.
Στο γενικό σύνολο, η πρωτιά πέρασε στους “Αταίριαστους”, οι οποίοι σημείωσαν 17,6%. Ακολούθησε το “Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα να καταγράφει 15,6%, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε στην τρίτη θέση με 11,5%. Λίγο πιο κάτω, το “Buongiorno” συγκέντρωσε 10,8%, το “Breakfast@star” 8,4%, η Ελένη Τσολάκη και το “Πρωινό ΣουΣου” έφτασαν το 6,6%, και το “Πρωίαν σε είδον” παρέμεινε στο 4,8%.
Αναλυτικά η τηλεθέαση:
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
- Super Κατερίνα: 14,5%
- Buongiorno: 14,3%
- Breakfast@star: 11,6%
- Το Πρωινό: 10,3%
- Αταίριαστοι: 8,5%
- Πρωινό ΣουΣου: 6,7%
- Πρωίαν σε είδον: 5,4%
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
- Αταίριαστοι: 17,6%
- Το Πρωινό: 15,6%
- Super Κατερίνα: 11,5%
- Buongiorno: 10,8%
- Breakfast@star: 8,4%
- Πρωινό ΣουΣου: 6,6%
- Πρωίαν σε είδον: 4,8%
Η πρωινή ζώνη παραμένει γεμάτη ένταση, με τις εκπομπές να δίνουν μάχη για την πρωτοκαθεδρία, προσφέροντας μια ποικιλία από ενημέρωση και ψυχαγωγία.
