25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Μαρκέλλα Γιαννάτου: “Ο χωρισμός με τον πατέρα της κόρης μου ήρθε ξαφνικά στην εγκυμοσύνη”

Μαρκέλλα Γιαννάτου: "Ο χωρισμός με τον πατέρα της κόρης μου ήρθε ξαφνικά στην εγκυμοσύνη"

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου παραχώρησε μια ειλικρινή συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά το απόγευμα του Σαββάτου, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Μαμα-δες που προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση.

Στη συζήτησή τους, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ερχομό της κόρης της, Μελίας, καθώς και στη δύσκολη απόφαση που πήρε με τον πρώην σύντροφό της, Λευτέρη Χαρίτο, να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

«Επέστρεψα στη δουλειά δέκα μέρες μετά τη γέννηση της μικρής και νομίζω ότι αυτό με βοήθησε να αποστασιοποιηθώ από τα άγχη που ένιωθα», εξήγησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου, προσθέτοντας ότι εκείνες τις πρώτες μέρες, όταν γύρισε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, η μητέρα της από την Κέρκυρα ήταν εκεί για να βοηθήσει με τη μικρή. «Στην αρχή ήταν δύσκολο, μου έλειπε πολύ η μικρή και ένιωθα σαν την χειρότερη μαμά του κόσμου που άφηνα το παιδί 10 ημερών στη μαμά μου. Αλλά, τελικά, νομίζω ότι μου έκανε καλό, καθώς πέρασα τη δυσκολία της επιστροφής στην δουλειά με έναν πιο φυσικό τρόπο», ανέφερε με ειλικρίνεια.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στον χωρισμό της από τον Λευτέρη Χαρίτο, σημειώνοντας ότι η απόφαση ήρθε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ότι το ξαφνικό της εξέλιξε τη δυσκολία που ένιωσε. «Αυτό με δυσκόλεψε πιο πολύ. Δεν το περίμενα, και σε μια σχέση τα πράγματα δεν είναι ποτέ ευθεία γραμμή. Οι σχέσεις αλλάζουν και είναι δυναμικές», δήλωσε με συναισθηματική φόρτιση, υπογραμμίζοντας τη φυσική ροή που παίρνουν οι σχέσεις των ανθρώπων.

Related posts

Γιώργος Μαζωνάκης: Το πρώτο του TikTok με αιχμηρή αλλαγή στους στίχους του «Τρελός»

Magdas News

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν πήρα τον εαυτό μου τόσο πολύ στα σοβαρά»

Magdas News

Μάρα Δαρμουσλή: «Στον πρώτο μου γάμο έλειπε η επικοινωνία – Τώρα ζω αυτό που πραγματικά θέλω»

Magdas News