23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Άδωνις Γεωργιάδης: “Είμαι δότης συμπαγών οργάνων. Έχω την ταυτότητα στο πορτοφόλι μου”

Άδωνις Γεωργιάδης: "Είμαι δότης συμπαγών οργάνων. Έχω την ταυτότητα στο πορτοφόλι μου"

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τη δωρεά οργάνων και την προσωπική του απόφαση να γίνει δότης, σε συνέντευξή του στο Action 24.

Ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την εκτίμησή του για τους ανθρώπους που μετατρέπουν τον προσωπικό τους πόνο σε πράξη αλληλεγγύης και αναφέρθηκε στην δωρεά οργάνων της Γαρυφαλλιάς. «Η δωρεά συμπαγών οργάνων είναι μια τεράστια προσφορά ζωής. Υπάρχουν άνθρωποι που χάρη στη γενναιοδωρία αυτών των ατόμων θα μπορέσουν να ζήσουν περισσότερα χρόνια και αυτό είναι κάτι το εξαιρετικό», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εξήγησε πως έχει δηλώσει την πρόθεσή του να γίνει δότης οργάνων και μάλιστα κρατά την ταυτότητα του δότη μέσα στο πορτοφόλι του. «Δεν ήμουν καν βουλευτής όταν πήρα αυτή την απόφαση. Είπα ότι αν μου συμβεί κάτι κακό, γιατί είμαστε θνητοί, θέλω να δώσω ζωή στους συνανθρώπους μου. Το θεωρώ μια πολύ μεγάλη πράξη αλληλεγγύης», ανέφερε με συναισθηματική φόρτιση.

Related posts

Παραιτήθηκε ο Αρίστος Δοξιάδης από υφυπουργός Ανάπτυξης

Magdas News

Το ‘πε και το ‘κανε ο Ερντογάν: Μνημόσυνο-πρόκληση για τον Χανίγια μέσα στην Αγιά Σοφιά – Δείτε βίντεο

Magdas News

«Βραχιολάκι» και για Παράνομους Μετανάστες: Το Σχέδιο Κυβέρνησης για Ηλεκτρονική Επιτήρηση

Magdas News