26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Showbiz

Σπύρος Μαρτίκας: “Όλα τα ζευγάρια περνάνε ένα περίεργο διάστημα, ίσως να το περνάμε κι εμείς τώρα”

Σπύρος Μαρτίκας: "Όλα τα ζευγάρια περνάνε ένα περίεργο διάστημα, ίσως να το περνάμε κι εμείς τώρα"

Στην εκπομπή “Breakfast@Star” βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος μίλησε για τη σχέση του με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, απαντώντας στις φήμες που κυκλοφορούν για μια πιθανή κρίση στη σχέση τους.

«Είμαστε μαζί με τη Βρισηίδα, και τα υπόλοιπα είναι αυτονόητα», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος, προσθέτοντας ότι κάθε ζευγάρι περνάει δυσκολίες και περίεργες φάσεις, κάτι που ισχύει και για αυτούς αυτήν τη στιγμή. «Όλα τα ζευγάρια περνάνε ένα περίεργο διάστημα, και ίσως να το περνάμε κι εμείς τώρα», σημείωσε.

Ο πρώην παίκτης του “Survivor” αναφέρθηκε και στην αγάπη του κόσμου, λέγοντας πως είναι υπέροχο να νιώθουν την υποστήριξη των άλλων σε δύσκολες στιγμές. «Είναι υπέροχο να νιώθω την αγάπη του κόσμου, ειδικά σε κάτι δύσκολο και σε κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει», δήλωσε. Ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε ότι η σχέση τους είναι σε καλή κατάσταση και περιμένουν να δουν τι θα φέρει το μέλλον, αν και επιθυμούν να μπορούσαν να το προβλέψουν.

Κλείνοντας, ο Σπύρος ανέφερε: «Η Βρισηίδα θα είναι πάντα η γυναίκα που θέλω να έχω δίπλα μου, να στηρίζω και να θέλω να είναι ευτυχισμένη με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Related posts

Αθηνά Οικονομάκου: Η… νέα πρόταση γάμου από τον Μπρούνο Τσερέλα μπροστά στον Πύργο του Άιφελ

ChrisTsiora

Νίκος Νικόλιζας: Η συγκινητική ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Magdas News

Το επικριτικό μήνυμα κατά της Εριέττας Κούρκουλου: «Συμπεριφερθήκατε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο. Σε τι διαφέρετε από τους Ναζί;»

Magdas News