21.8 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Ζωή Κωνσταντοπούλου: “Το έγκλημα στο Μάτι δεν ήταν ατύχημα, δεν ήταν πλημμέλημα, ήταν έγκλημα είναι κακούργημα και πρέπει να τιμωρηθεί”

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Viral και στο ΤikTok!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχισε για δεύτερη μέρα την κατάθεσή της για το έγκλημα στο Μάτι, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων.

«Είναι ιδιαίτερα οδυνηρό το γεγονός ότι και στην υπόθεση αυτή, όπως και στην υπόθεση των Τεμπών, αποτυπώνεται ανάγλυφη η κουλτούρα της συγκάλυψης, η επιχείρηση απομείωσης της σημασίας της αφαίρεσης τόσων ανθρώπινων ζωών, της διακύβευσης της ακεραιότητας και της υγείας τόσων ανθρώπων, του φοβερού κινδύνου με τον οποίο ήρθαν αντιμέτωποι χιλιάδες άνθρωποι εκείνη τη μέρα», είπε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Εάν επικρατήσει η μεθόδευση της αξιολόγησης του εγκλήματος αυτού σαν πλημμελήματος, θα καταγραφεί μία πολύ μελανή κηλίδα στη δικαστική ιστορία της χώρας. Το τι έγινε στο Μάτι, έχει καταγραφεί στην Ιστορία, είναι γεγονός. Αυτό το οποίο σήμερα κρίνεται, είναι το αν η Δικαιοσύνη θα αρθεί στο ύψος της, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα πράξει τα δέοντα», υπογράμμισε η Ζωή και πρόσθεσε ότι από την πλευρά της δεν θα πάψει να παλεύει για Δικαιοσύνη μέχρι τέλους.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση ΕΔΩ:

Related posts

Με επιστολική ψήφο ψήφισαν οι γονείς της Μελέτη

Magdas News

“Λύγισε” ο Γιάννης Λοβέρδος: Μου έγραψαν “μακάρι να πάθουν καρκίνο τα παιδιά σου”

Magdas News

Με 28 Βουλευτές πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιάννης Σαρακιώτης

Magdas News