24.3 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Ο Μπόρις Τζόνσον πήγε το παιδί του στα επείγοντα του νοσοκομείου Καρύστου: «Οι υπηρεσίες του ΕΣΥ είναι ανώτερες του ΝΗS»

Στο νοσοκομείο της Καρύστου βρέθηκε ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου μετά από ένα μικρό ατύχημα που είχε ο 6χρονος γιος του και χρειάστηκε ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης οι γιατροί έκαναν ράμματα στον γιο του πρώην πρωθυπουργού με τον Μπόρις Τζόνσον να εκφράζει την ικανοποίησή του για την άρτια λειτουργία του νοσοκομείου.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η σύζυγός του δεν παρέλειψαν μάλιστα να φωτογραφηθούν με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μη κρύβοντας την ικανοποίησή τους για τη φροντίδα που παρείχαν στον 6χρονο.

Στην επίσκεψη Τζόνσον στο νοσοκομείο Καρύστου αναφέρθηκε και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ»

«Σήμερα το μεσημέρι Κυριακή 25/08/2024 επισκέφθηκε το τμημα επειγόντων περιστατικων του ΓΝ-ΚΥ Καρύστου ο πρώην Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Μπόριν Τζόνσον συνοδεύοντας τον γιο του ηλικίας 6 ετών, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες που χρειάσθηκε μετά από τραυματισμό. Τον φροντίσαμε, όπως κάνουμε για όλους μας τους ασθενείς. Ο κος Johnson πραγματοποιεί διακοπές στην Κάρυστο οικογενειακώς. Μετά την αποχώρηση του από το ΓΝ-ΚΥΚαρύστου ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ήταν πραγματικά ευγενέστατος και τόνισε μάλιστα ότι οι υπηρεσίες που του παρείχε το ΕΣΥ είναι ανώτερες από το αντίστοιχο Βρετανικό σύστημα Υγείας το NHS. Ευχόμαστε πολλά περαστικά στην οικογένεια Johnson» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην επίσκεψη Τζόνσον αναφέρθηκε και ο διοικητής του νοσοκομείου μέσω ανάρτησής του στα social media.

«Οι εφημερεύοντες ιατροί και νοσηλευτές του Διόκλειου είναι πάντα σε ετοιμότητα και σήμερα το απόγευμα προσέφεραν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην οικογένεια του Boris Johnson στο έκτακτο πρόβλημα που αυτή αντιμετώπισε. Ο κ. πρωθυπουργός μας ευχαρίστησε και μας συνεχάρη για το επίπεδο του Νοσοκομείου μας», έγραψε ο Δημήτρης Σαραβάνος στην ανάρτησή του στο facebook.

Related posts

Ο όλο νόημα διάλογος του Μητσοτάκη για την… μπάλα – Τι τον ρώτησαν

Magdas News

Το μήνυμα του Γιώργου Βάλλη για το νέο Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Τρύφων Κοντιζά

Magdas News

Μονογυιού: Τα ψυχιατρικά νοσοκομεία μετασχηματίζονται αποκτώντας νέα νομική μορφή

Magdas News