26 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Η συγκινητική κίνηση της Μιλλούση λίγο πριν αγωνιστεί ο Πετρούνιας – Τι του φώναξε

Συγκινημένη είναι η Βασιλική Μιλλούση, σύζυγος του Λευτέρα Πετρούνια ο οποίος κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Λίγες ώρες μετά την σπουδαία νίκη του Λευτέρη Πετρούνια, η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους. Κάθε αγώνας είναι έντονος και δύσκολος, αυτός όμως, ήταν ακόμη περισσότερο γιατί ήταν για την Ολυμπιάδα και ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος. Το ήθελε πάρα πολύ και μετά από πάρα πολλές δυσκολίες, τα κατάφερε. Είναι σπουδαίος», είπε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση.

Και συνέχισε: «Τα παιδιά μας είναι η δύναμή του, το στήριγμά του και πριν αγωνιστεί του φώναξα ”κάντο για τα κορίτσια μας”. Το βάθρο είναι το αποτέλεσμα. Η δική μου συγκίνηση είναι λίγο πριν βγει. Τον είδα ότι βγήκε με την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που έχει ο Λευτέρης και ό,τι και να κάνει είναι σπουδαίο. Αυτό που είδατε είναι το αποτέλεσμα της πολύ σκληρής δουλειάς που κάνουν με την ομάδα του».

«Δεν χρειάζεται να σας πω τι είπαμε μετά τη νίκη του, τα μάτια μιλάνε. Ξέρει τι έχει περάσει, ξέρουμε τι έχουμε περάσει για να φτάσει εδώ», τόνισε κλείνοντας η Βασιλική Μιλλούση.

Related posts

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: ”Κάνω έκκληση να εμβολιαστούν όλοι και άνευ επιφυλάξεως”

Magdas News

Νίκη Κεραμέως για Τέμπη: Σεβασμός στις οικογένειες των θυμάτων – Να προχωρήσει γρήγορα η Δικαιοσύνη αλλά τεκμηριωμένα

Magdas News

Φειδίας Παναγιώτου: «24 ετών είμαι, κάνω λάθη» δικαιολογείται ο ευρωβουλευτής YouTuber μετά τον σάλο για τις online δοκιμασίες

Magdas News