21.4 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Έκτακτη απόφαση για την Εθνική μπάσκετ!

Σε ξενοδοχείο του Παρισιού και όχι στο Ολυμπιακό Χωριό θα καταλύσει η Εθνική ομάδα ενόψει του αγώνα με την Γερμανία (6/8, 12:00) για την προημιτελική φάση του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) με αφορμή τις πολλές αναφορές δυσλειτουργιών στο Ολυμπιακό Χωριό, σε ό,τι αφορά βασικά σημεία της διαμονής των αθλητών που έχουν προκαλέσει παράπονα και αποχωρήσεις.

Ως εκ τούτου η ΕΟΚ πήρε την απόφαση να κλείσει ξενοδοχείο στο Παρίσι για να καταλύσει η αποστολή και να έχει τις μεγαλύτερες δυνατές ανέσεις.

Related posts

Ανάγκη άμεσης παρέμβασης για τις ναυτικές φωτοβολίδες: «Είναι για να σώζουν ζωές στη θάλασσα, όχι για να προκαλούν θανάτους, λέει ο Πρόεδρος Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ, Γ. Βάλλης

Magdas News

ΣΥΡΙΖΑ: Επέστρεψαν στο κόμμα Τεμπονέρας, Νεφελούδης και Καρτερός

Magdas News

Η Εβελίνα Παπούλια συγκινείται μετά την ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη: «Τρέμω, τα κορίτσια είναι ηρωίδες»

Magdas News