23.7 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Το γεύμα του Χάρη Δούκα με Χατζηνικολάου και Πρωτόπαπα σε εστιατόριο στο Νέο Ψυχικό

Την ώρα που υπάρχει έντονη κινητικότητα στο ΠΑΣΟΚ, ο Χάρης Δούκας, εκτός από πολιτικούς και βουλευτές, πραγματοποιεί συναντήσεις και με ανθρώπους των media.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Big Mouth του powergame.gr, ο δήμαρχος Αθηναίων γευμάτισε την Τετάρτη, το μεσημέρι, στο εστιατόριο «Σκορπίνα», στο Νέο Ψυχικό, με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Χρήστο Πρωτόπαπα.

Επιπλέον, η στήλη αποκαλύπτει πως με στρατόπεδο Δούκα «συντάσσεται» και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στον Νίκο Ανδρουλάκη, κατά της διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

«Κινητικότητα από αυτές που εκδηλώνουν οι υποψήφιοι πρόεδροι των κομμάτων, πριν μπουν στην κούρσα, αναπτύσσει εσχάτως και μάλιστα δημοσίως ο δήμαρχος Δούκας. Εκτός από τους κομματικούς, τους βουλευτές και κάτι άλλους παραγονταραίους, βλέπει και τους πολυτιμότερους συμμάχους, που εν προκειμένω είναι οι εκδότες και οι καναλάρχες. Μ΄ έναν τέτοιο, άνθρωπο των media, τον Νίκο Χατζηνικολάου, είχε την ευκαιρία να γευματίσει χθες το μεσημέρι στην «Σκορπίνα» του Νέου Ψυχικού ο Χάρης Δούκας, παρόντος του «στρατηγού» του, Χρήστου Πρωτόπαπα. Κάτι τέτοια βλέπει ο πρόεδρος Ανδρουλάκης και σε λίγο θα διαγράψει μέχρι και τον… εαυτό του. Πάντως, εσείς κρατήστε ότι ο δήμαρχος της Αθήνας, έχει αρχίσει να βλέπει κόσμο, που αμφιβάλω αν τον έχει δει σε όλη την πολιτική του ζωή ο αρχηγός Νίκος.

Εκτός από τον «στρατηγό» Πρωτόπαπα, ένας Πασόκος φίλος μου, έσπευσε να με ενημερώσει ότι στο στρατόπεδο Δούκα, αναπτύσσει δράση και ο παλιός υπουργός Πέτρος Ευθυμίου. Οφείλω να σας πω ότι πριν από τις εκλογές του 2023, ο τελευταίος εκτιμούσε ότι ο Μητσοτάκης, δεν θα καταφέρει την αυτοδυναμία, άρα θα υπάρξει ανάγκη συμμαχικής κυβέρνησης, που τελικά δεν υπήρξε, άρα έπεσε έξω σε βασική εκτίμηση, γεγονός που οφείλει να αξιολογήσει ο Δούκας, αν συμβουλεύεται, που συμβουλεύεται, τον πρώην υπουργό» γράφει η στήλη.

Related posts

Kυριάκος Μητσοτάκης: Tηλεφωνική επικοινωνία με τον Μερτς

Magdas News

Η συγκλονιστική συνάντηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου με την μητέρα της αδικοχαμένης Γαρυφαλλιάς

Magdas News

Νίκος Ανδρουλάκης: “Η εκλογή του ΠτΔ είναι πεδίο συναινέσεων” – Πότε θα γίνει το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό

Magdas News