21.4 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
People & Politics

Οργισμένη διάψευση Γεωργιάδη για φωτογραφία του που κυκλοφορεί στα social

Οργισμένη διάψευση Γεωργιάδη για φωτογραφία του που κυκλοφορεί στα social

Δεν έκρυψε την οργή του στο Χ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στα social και όπως ισχυρίζεται, προσπαθεί να τον εμπλέξει στη δίκη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο υπουργός, η γυναίκα με την οποία απεικονίζεται στην επίμαχη φωτογραφία δεν είναι η εισαγγελέας της δίκης (η οποία με την πρόταση της για αθώωση του Μίχου για την κατηγορία του βιασμού είχε προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις) αλλά μία απλή δικηγόρος.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνει λόγο για τοξικότητα και για κάποιους που «ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Εδώ και μέρες κυκλοφορεί αυτή η φωτό στο διαδίκτυο σε μία προσπάθεια να με εμπλέξουν στην Δίκη για την 12χρονη στον Κολωνό. Η αλήθεια είναι ότι κάθε μέρα βγάζω δεκάδες φωτό και μου είναι αδύνατον να θυμάμαι τους πάντες. Το φοβερό όμως στην προκειμένη περίπτωση όπως έμαθα χθες είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία ΔΕΝ είναι τελικά η Εισαγγελεύς αλλά μία απλή δικηγόρος. Το αναρτώ όχι μόνον για να σας αποδείξω το μέγεθος της τοξικότητας που υφίσταμαι και που κάποιοι ξοδεύουν πολλά χρήματα στα social για να τα διαδώσουν αλλά ότι στην προσπάθειά τους αυτή δεν ενδιαφέρονται καν για το εάν θα βλάψουν άσχετους αθώους ανθρώπους! Τα πράγματα με όλο αυτό το κλίμα έχει αρχίσει να ξεφεύγει».

Related posts

Ράνια Σβίγκου για ανεξαρτητοποιήσεις Αποστολάκη – Σαρακιώτη: “Ας αφήσει τις αστειότητες” – “Εξυπηρετεί τα σχέδια της ΝΔ και των παραθεριστικών κέντρων”

Magdas News

Στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη η οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ

Magdas News

Η Πριγκίπισσα από τη Μάνη: Η Σεΐχα Μάχρα Χώρισε με Insta-Διαζύγιο και Ερωτεύτηκε τον Ράπερ French Montana

Magdas News