21.8 C
Αθήνα
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
Magda's News
Πάμε θέατρο…

Φωτογραφίες: Η «Βαλκυρία» στην Εθνική Λυρική Σκηνή για πρώτη φορά στην ιστορία της – Βαρδινογιάννη, Στάη, Τσίμας στην πρεμιέρα

Ιστορικό γεγονός το πρώτο ανέβασμα από την Εθνική Λυρική Σκηνή της όπερας «Βαλκυρία» του Ρίχαρντ Βάγκνερ στην κατάμεστη «Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος» του ΚΠΙΣΝ.

Το δεύτερο, κομβικότερο και δημοφιλέστερο μέρος της βαγκνερικής τετραλογίας «Το Δαχτυλίδι του Νίμπελουνγκ» παρουσιάσθηκε σε συμπαραγωγή με τη Βασιλική Όπερα της Δανίας, όπου έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2022.

Πολύ συχνά η «Βαλκυρία» παρουσιάζεται αυτόνομα, καθώς περιλαμβάνει συναρπαστική μουσική εξαιρετικής ποιότητας και σαγήνης και χαρακτηρίζεται ως ένα έργο συγκινητικό, αλλά και δραματουργικά συμπυκνωμένο.

Στην πρεμιέρα μάλιστα, πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, όπως απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Papadakis Press.

Εθνική Λυρική Σκηνή
Έλλη Στάη
Εθνική Λυρική Σκηνή
Καίτη Τσίμα, Παύλος Τσίμας
Εθνική Λυρική Σκηνή
Γιάννης Σαχίνης, Ιωάννα Βαρδινογιάννη
Εθνική Λυρική Σκηνή
Νίκος Αποστολόπουλος

Πατήστε ΕΔΩ για πληροφορίες για τη «Βαλκυρία»

Related posts

ΚΠΙΣΝ: Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στις 19.00

Magdas News

«Πάκο Γιούνκε» – Πέμπτη 6 Απριλίου παράσταση με μέριμνα για θεατές με προβλήματα ακοής

Magdas News

7ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων 2022: “Αισιοδοξία” | Έναρξη Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 – 8 Αυγούστου 2022

Magdas News