magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

8+1 δωμάτια – ντουλάπες Ελληνίδων celebrity βγαλμένα από σελίδες περιοδικών

Μπορεί κάποτε να βλέπαμε σε αμερικάνικες σειρές και σε σελίδες περιοδικών σπίτια βγαλμένα από παραμύθια όμως πλέον πολλές είναι οι αγαπημένες celebrities που τα έχουν αντιγράψει.

Δεν είναι πλέον κάτι μακρινό αλλά κορίτσια της διπλανής πόρτας έχουν πάρει ιδέες από το Pinterest και άλλα Μέσα και έχουν δημιουργήσει τα σπίτια των ονείρων τους.
Ανάμεσά τους και αρκετές Ελληνίδες celebrities, οι οποίες ζουν σε φανταστικά σπίτια διακοσμημένα και προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Δεν είναι μάλιστα λίγες και οι φορές που μοιράζονται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Αρκετές φορές μας έχουν εντυπωσιάσει και μας έχουν προκαλέσει εντύπωση και τα δωμάτια – ντουλάπες που έχουν κάποιες από αυτές.
Στη λίστα με τις καλύτερες γκαρνταρόμπες μπαίνουν με την αξία τους- και χάριν της φαντασίας τους, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Κατερίνα Καινούργιου, η Ελένη Φουρέιρα, η Κόνι Μεταξά και άλλες.
Κάθε φορά που κάτι ποστάρουν μέσα από τα δωμάτια που έχουν τα ρούχα και τα παπούτσια τους, οι fans ξετρελαίνονται και ξεκινούν τις αμέτρητες ερωτήσεις τους.

Και η αλήθεια είναι ότι αυτά τα δωμάτια είναι όντως ζηλευτά και αξίζει να πάρετε κι εσείς ιδέες αν θέλετε να μετατρέψετε ένα τέτοιο δωμάτιο στο σπίτι σας, ένα δωμάτιο μόνο για γυναίκες!

Πάρτε μια γεύση από τα δωμάτια – ντουλάπες τους στη gallery που ακολουθεί:

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Η εκρηκτική σχεδιάστρια Χριστίνα Ζαφειρίου, στην 29η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας!

News Room A

6 Πράγματα που κάθε έγκυος πρέπει να κάνει τουλάχιστον μια φορά

News Room

Χάνεις μαλλιά; Δες πώς μπορεί να το αποτρέψεις

News Room