magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

5 hair look που δίνουν την αίσθηση υπέροχου όγκου στα λεπτά μαλλιά

Αν έχετε λεπτά μαλλιά ξέρετε ήδη καλά ότι αντιμετωπίζετε συχνά την αίσθηση του πόσο άτονα κι επίπεδα δείχνουν αν δεν κάνετε κάτι, που να τους δώσει μια ψευδαίσθηση όγκου.

Σύμφωνα με το instyle.gr και την Έφη Ανέστη, κάποιοι hair stylists υποστηρίζουν στο μεταξύ ότι όσο πιο κοντά, τόσο πιο πλούσια θα δείχνουν τα μαλλιά με λεπτή τρίχα.

Προτείνω, ωστόσο, να δείτε μερικές υπέροχες περσόνες που μοιράζονται στο instagram απίθανα hair look, που κάνουν τα λεπτά μαλλιά (ακόμη κι αν είναι πιο μακριά) να φαντάζουν εκπληκτικά (κι έτσι μόνο σας προτείνω να τα βλέπετε).

Μεσαίου μήκους μαλλιά (με κάποια κίνηση)
Το πόσο πλούσια δείχνουν τα μαλλιά σας, αρχικά έχει να κάνει σίγουρα με το πόσο βελούδινα και υγιή είναι. Εδώ, σας προτείνω να “παίξετε” με τις άκρες του και να δημιουργήσετε κίνηση με μεγάλα ρόλεϊ ή ένα ψαλίδι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss)

Κοντά μαλλιά (τύπου pixie)
Τα κοντά μαλλιά, που έχουν κι ένα παιχνίδισμα στον τρόπο που στέκονται, εκτός από το πόσο ανάλαφρα δείχνουν, δίνουν εύκολα την εντύπωση ότι υπάρχει εκεί που δεν υφίσταται.

Μακρύ καρέ (με σκουρόχρωμη βάση)
Ένας ύμνος στη σκουρόχρωμη βάση είναι αυτή εδώ η επιλογή για εσάς που θέλετε να ξεγελάσετε τον πλούτο των λεπτών μαλλιών σας. Σε συνδυασμό με ελάχιστη κίνηση σε όλο το μήκος της κουπ εξυπηρετεί τέλεια τον πολυπόθητο στόχο του περισσότερου όγκου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Μαλλιά με ματ υφή (κι αίσθηση beach look)
Ωρα να παραδεχτείτε ότι ακόμη και τα λεπτά μαλλιά είναι στα καλύτερα τους όταν βγαίνετε από τη θάλασσα, οπότε ξεκάθαρα το beach waves hair look είναι ένα χτένισμα που είναι must για εσάς που θέλετε έξτρα να αναδείξετε έξτρα όγκο. Πώς να πετύχετε κάτι τέτοιο; Με τα σωστά προϊόντα με το καλύτερο όλων για την περίσταση το γνωστό σε όλους αλατόνερο (θα το βρείτε εύκολα ψάχνοντας για ένα salt hair spray).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse)

Μακριά μαλλιά με vintage vamp χτένισμα
Xαλαρές και φίνες μπούκλες, επιτηδευμένο και glamorous look, που λειτουργεί πολύ δυναμικά απέναντι στον πλούσιο όγκο, που τόσο επιθυμείτε. Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε καλό χέρι και δυνατή λακ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth)

Δεν ξέρω αν μπορείτε πάντα να έχετε τα μαλλιά που θέλετε κι ονειρεύεστε, αλλά ξέρω καλά ότι μπορείτε να απολαμβάνετε την όποια διαφορετικότητά σας, στην προκειμένη τα λεπτά μαλλιά σας, δημιουργώντας εικόνες, αλλά και απίθανα (αλλιώτικα) hair look, χωρίς πολλές εκλογικεύσεις. Το τέλειο και το ωραίο είναι αυτό που ορίζει ο καθένας. Έτσι οφείλετε να κάνετε με το όποιο χτένισμα σας προκύπτει, λόγω λεπτής τρίχας.

Δοκιμάστε να βγείτε από τα ίδια και γνώριμα και υιοθετήστε νέες κινήσεις, νέες κουπ, αλλά και νέα προϊόντα μαλλιών, που δίνουν απλώς την ψευδαίσθηση του όγκου.
Η ομορφιά είναι συναίσθημα κι αυτή είναι η πιο σωστή στιγμή να σας αγαπάτε για όσα έχετε και για όσα μπορείτε να κάνετε.

Σχετικές αναρτήσεις

Είκοσι σκίτσα στα οποία όλες οι γυναίκες θα αναγνωρίσουν τον εαυτό τους

News Room

Παντρεμένη 32χρονη μάνα λέει πως οι κρυφές εξωσυζυγικές της σχέσεις έχουν σώσει τον γάμο της

News Room

Έξι στυλάτα δαχτυλίδια, που είναι στη μόδα

News Room A