magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

5 Ασκήσεις Για Να Κάνεις Τη Πλάτη Σου Πιο Δυνατή!

Όταν ξεκινάμε για πρώτη φορά γυμναστική, είναι απόλυτα φυσιολογικό να εστιάζουμε την προσοχή μας στην περιοχή της κοιλιάς και στα άκρα (χέρια, πόδια). Ωστόσο, η τόνωση της πλάτης σου είναι εξίσου σημαντική. Γιατί; Διότι μια δυνατή πλάτη εξασφαλίζει καλή στήριξη και λιγότερους πόνους.

Η πλάτη είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του σώματος. Έχοντας μια δυνατή πλάτη βοηθά να αναπτυχθούν όλοι οι υπόλοιποι μύες του κορμού πιο εύκολα. Τα μπράτσα και οι μεγάλοι στρόγγυλοι ώμοι είναι μια χαρά, αλλά αν δεν “κάθονται” πάνω σε μια δυνατή πλάτη, το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο θα ήθελες. 

Εκτός από το αισθητικό κομμάτι όμως, σε αποτρέπει από ένα σωρό ατυχήματα, κραδασμούς και απότομες κινήσεις στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Με την τόνωση της λοιπόν, εξασφαλίζεις και καλή στάση σώματος. Αυτό, αναμφίβολα, θα βελτιώσει τη φυσική σου εμφάνιση, με συνέπεια τη δημιουργία μιας ευχάριστης ψυχικής διάθεσης και ευεξίας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις 5 ασκήσεις που μπορείς να της κάνεις και στο σπίτι σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα λάστιχο πιλάτες, γίνεται όμως και χωρίς.

photo pinterest

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

10 Υπέροχα Κουρέματα που ΚΑΘΕ Γυναίκα αξίζει να Δοκιμάσει. (και 10 που Πρέπει Οπωσδήποτε να Αποφύγετε!)

News Room

Η ζωή είναι καθρέφτης. Για να αλλάξουμε τις εξωτερικές καταστάσεις, πρέπει πρώτα να αλλάξουμε τον εαυτό μας

News Room

Σε αυτή την ηλικία έχεις την υψηλότερη αυτοεκτίμηση σύμφωνα με τους ειδικούς

News Room