magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

4 λόγοι που αγαπήσαμε τα outfits της Ελεονώρας Μελέτη αυτή την εβδομάδα

4 λόγοι που αγαπήσαμε τα outfits της Ελεονώρας Μελέτη αυτή την εβδομάδα

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στην πρωινή ζώνη και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εντυπωσιάζει πάντα με τις stylish επιλογές της, όμως φέτος έχει βρεθεί στο next level της fashion εικόνας της, αφού τα outfits είναι in fashion.

Από την Δευτέρα, μέχρι και την Παρασκευή, η Ελεονώρα Μελέτη έλαμψε από χαρά, δημιουργία, αλλά και από… τις stylish επιλογές της που μπορείς να υιοθετήσεις πάρα πολύ εύκολα.

Για την Δευτέρα 06/09/2021, η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε ένα φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση. Ένα χρώμα που είναι πολύ στη μόδα, ακόμη και το χειμώνα. Η παρουσιάστρια αναβάθμισε το style της, χρησιμοποιώντας nude γόβες.

Τρίτη 07/09/2021. Δεύτερη εκπομπή για την Ελεονώρα Μελέτη και επέλεξε να παίξει σε τριχρωμία. Μια καθόλου safe επιλογή για πρωινή εκπομπή, που όμως υποστήριξε απόλυτα. Η Ελεονώρα φόρεσε ένα καταπληκτικό φόρεμα σε λευκές και μαύρες αποχρώσεις, ενώ απογείωσε το look της χρησιμοποιώντας το απόλυτο κραγιόν της σεζόν.

Τετάρτη 08/09/2021 και η Ελεονώρα Μελέτη όχι μόνο έκανε στροφή 360 μοιρών, αλλά δημιούργησε το απόλυτο outfit του Φθινοπώρο. Πραγματικά το απογείωσε!!!!

Πέμπτη 09/09/2021! Η Ελεονώρα γεμάτη χρώμα μας είπε την καλημέρα της μέσα από το MEGA με τον απίστευτο συνδυασμό που είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Και η Παρασκευή ξεκίνησε με χρώμα για την Ελεονώρα Μελέτη. Μια όχι και τόσο safe επιλογή για την παρουσιάστρια, που όμως απογείωσε με το μακιγιάζ της και τα παπούτσια της.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιατί κάποιοι “καίγονται” στη δουλειά, ενώ έχουν ήδη τα πάντα;

News Room

LVMH Watch Week: Η παρουσίαση των νέων μοντέλων του 2022 και η συμμετοχή των κοσμηματοπωλείων GOFAS

News Room A

Local Green: Το νέο healthy food trend είναι επιτέλους εδώ!

News Room M