magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

4 Fashion Συμβουλές για το πιο Stylish Outfit τις κρύες μέρες του Γενάρη

4 Fashion Συμβουλές για το πιο Stylish Outfit τις κρύες μέρες του Γενάρη

Το κρύο παραμένει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι Out Of Fashion όταν είναι απαραίτητο να βγεις από το σπίτι.

Μπορείς να είσαι μία stylish γυναίκα, με το πιο ζεστό ντύσιμο που θα σε προστατεύσει από το κρύο, αλλά και… από την κακή fashionable κριτική.

Ας δούμε λοιπόν 4 Fashion Συμβουλές για το πιο Stylish Outfit τις κρύες μέρες του Γενάρη

Χρησιμοποίησε την τεχνική του Layering. Μπορείς να φορέσεις πολλά ρούχα το ένα πάνω στο άλλο, που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις ζεστή. Με το σωστό συνδυασμό, θα καταφέρεις να κερδίσεις πόντους μόδας στο… καθημερινό runway. Επίσης, μπορείς να κάνεις το σύνολο σου πιο ζεστό φορώντας ένα σακάκι κάτω από το παλτό σου. Σίγουρα πρόκειται για ένα Outfit που πολλές θα ζήλευαν.
παλτό καρό σακάκι τζιν

Παλτό και ζώνη πάνε μαζί. Μπορείς λοιπόν να φορέσεις το πιο Fashion παλτό σου και να το συνδυάσεις μία stylish ζώνη. Προσοχή! Δεν χρειάζεται μία too stylish ζώνη, όπως εκείνη με τις χρυσές λεπτομέρειες που πάντα σε συνοδεύει στις βραδινές σου εξόδους, ή την floral που αγαπάς να φοράς με το μαύρο σου φόρεμα. Η μονοχρωμία γίνεται σύμμαχος.

άσπρο παλτό μαύρη ζώνη καθημερινό ντύσιμο κρύο

Ήρθε η ώρα να φωνάξεις “Κασκόλ αγάπη μου”. Προτίμησε κασκόλ από μαλλί που θα σε προστατεύουν με στυλ από το τσουχτερό κρύο. Βέβαια υπάρχουν και οι πιο οικονομικές λύσεις που δεν χρειάζεται να φοβηθείς να αξιοποιήσεις όταν βρεθούν στο δρόμο σου.

λευκό outfit μπεζ κασκόλ

Σκουφιά! Οι σύμμαχοι του χειμώνα. Ευκολοφόρετο, μπορεί να σε προστατεύσει σε μία Bad Hair Day και φυσικά θα σε ζεστάνει όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Φρόντισε να το συνδυάσεις σωστά με το υπόλοιπο outfit. Καμία δεν θέλει να έχει κάτι περίεργο στο κεφάλι της.

puffer μπουφάν σκούφος καθημερινό ντύσιμο κρύο

Σχετικές αναρτήσεις

Έχεις λεκέ από βαφή αυγών στα ρούχα σου; Δες πώς θα τον απομακρύνεις

News Room

Θες να ξεφορτωθείς τα «ψωμάκια»; Συμβουλές για να καταπολεμήσεις τις τοπικές σου ατέλειες!

News Room

#WannaBeMamma: «Θεέ μου… ας είναι αλήθεια πως είμαι έγκυος!»

News Room