magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

4 έξυπνα tips για να μην εξαρτάται το style σου από το πορτοφόλι σου

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, δεν χρειάζεται να έχεις ένα τεράστιο οικονομικό budget για να δείχνεις υπέροχη. Πρέπει απλά να ακολουθείς μερικούς έξυπνους κανόνες style.

Χωρίς αμφιβολία, παντού υπάρχουν καταστήματα με ρούχα σε πιο οικονομικές τιμές. Γνωρίζεις άλλωστε πως στις εκπτώσεις, μπορείς να βρεις άπειρους “κρυμμένους θυσαυρούς μόδας”. Πρέπει όμως να ξέρεις πού θα ψάξεις. Κάνε λοιπόν follow τα sites που ανεβάζουν διάφορα tips για φθηνότερες αγορές. Αυτό θα σε βοηθήσει σίγουρα.

Σε κάθε outfit, περισσότερο ρόλο, παίζουν τα αξεσουάρ. Ένα basic σύνολο, μπορεί αμέσως να αναβαθμιστεί με τα πιο glamorous κοσμήματα. Η μόδα είναι παιχνίδι και μάλιστα, το πιο διασκεδαστικό.

Μην ξεχνάς! Μία ακριβή τσάντα ή ένα ζευγάρι πανάκριβα τακούνια, δεν ισοδυναμούν ποτέ με την κομψότητα. Ποτέ δεν θα συνδυάσεις κάτι πανάκριβο με κάτι φθηνό. Τότε κινδυνεύεις από το να χαρακτηριστείς “κιτς”.

Σημαντικός κανόνας: Ένα τέλειο χτένισμα και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ, μπορεί να σώσει κάθε φορά την εμφάνισή σου. Λίγη παραπάνω προσοχή εκεί, θα σε βοηθήσει!

Σχετικές αναρτήσεις

6 τροφές για να δυναμώσεις και να ασπρίσεις φυσικά τα δόντια σου

News Room

Πρωτομαγιά: Ιδέες για να φτιάξεις το στεφάνι σου και φέτος

News Room

10 χρυσοί κανόνες για εσένα που είσαι 20 και θες να προλάβεις τις ρυτίδες

News Room