magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

4 μικρές αλλαγές στην εμφάνισή σου που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη

Η επιλογή ενός outfit παίζει καθοριστικό ρόλο στο πόσο αλλάζει η εικόνα μας. Σήμερα λοιπόν σου παρουσιάζουμε κάποια απλά στιλιστικά τρικ, τα οποία θα σε βοηθήσουν να “κρύψεις” έξυπνα τα σημεία στο σώμα σου που δεν θέλεις να επιδεικνύεις.

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ SHAPEWEAR

To shapewear θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου. Οι περισσότερες γυναίκες κρατάνε τον κορσέ για ειδικές περιπτώσεις, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ένα καθημερινό αξεσουάρ που θα φοράς. Οι κορσέδες θα σε βοηθήσουν να λεπτύνεις τη μέση σου και να τονίσεις τις καμπύλες των γοφών σου, ενώ τα στενά καλσόν μειώνουν τους μηρούς σου. Το Shapewear προσφέρει περισσότερη υποστήριξη από τα μέσα εσώρουχα σας, κρύβει τις εξογκώματα και τις ατέλειες όπως η κυτταρίτιδα.

ΤΑΚΟΥΝΙΑ + SKINNY JEAN

Εάν λατρεύεις να φοράς skinny jean αλλά αισθάνεσαι μία μικρή ανασφάλεια εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών σου, απέφυγε τα flat παπούτσια και τις σαγιονάρες. Μπορείς να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται μακρύτερα, εξασφαλίζοντας ότι το denim έχει μήκος μέχρι τον αστράγαλο. Φόρεσέ το με ένα ζευγάρι sexy δερμάτινα τακούνια.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΝΟΧΡΩΜΑ

Απέφυγε τους συνδυασμούς των χρωμάτων. Όταν χρησιμοποιήσεις 2 ή περισσότερα χρώματα, η φογιούα σου κόβεται. Αν θέλεις να επιμηκύνεις τη φιγούρα σου, διάλεξε ένα μόνο χρώμα πάνω και κάτω και θα δεις μία πραγματικά πολύ πιο κολακευτική εικόνα.

ΡΟΥΧΑ ΜΕ ΚΑΘΕΤΕΣ ΡΙΓΕΣ

Οι οριζόντιες ρίγες μπορούν να μας προσθέσουν κιλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφύγεις εντελώς τις ρίγες. Πρέπει λοιπόν να γίνεις λίγο πιο έξυπνη όταν τις φοράς. Θυμήσου ότι οι ρίγες τείνουν να ξεχωρίζουν, οπότε αν προσπαθήσεις να καταλάβεις πώς να ντυθείς για να φαίνεσαι πιο λεπτοί, επέλεξε μικρότερες και κάθετες λωρίδες σε σκούρα χρώματα. Για μία extra βοήθεια, πρόσθεσε και μία ζώνη στη μέση σου.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιορτή της Μητέρας: Ιδέες για υπέροχα και οικονομικά δώρα

News Room

Η Νέα Γιορτινή Συλλογή Της Kim Kardashian Είναι Ότι Καλύτερο Θα Δεις!

News Room

Τα λαμπερά εγκαίνια του καταστήματος Selection στην Κηφισιά

News Room A