magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

4 εντυπωσιακά ακίνητα υψηλού design που κατασκευάστηκαν στην Ελλάδα

Κατοικίες, πολυτελή διαμερίσματα ή συγκροτήματα κατοικιών δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα και αποτελούν παραδείγματα design και αρχιτεκτονικής! Ταξιδεύουμε λοιπόν στην Ελλάδα και σας παρουσιάζουμε 4 εντυπωσιακά ακίνητα που όλοι θα θέλαμε είτε να βλέπαμε από κοντά, αλλά και να μέναμε σε ένα από αυτά τουλάχιστον.

Ρόδος

Μία κατοικία που σίγουρα θα θέλαμε εκεί να περάσουμε τις διακοπές μας ή έστω ένα τριήμερο. Εδώ, το λευκό έχει την τιμητική του, συντροφεύοντας το ξύλο σε εσωτερικές λεπτομέρειες.

Σαντορίνη

Για μία ακόμη φορά το λευκό κυριαρχεί, όπως σε κάθε νησί άλλωστε, ενώ η χρωματιστές λεπτομέρειες έρχονται αρμονικά να μας φτιάξουν τη διάθεση.

Παλήνη

Ένα pool house που θα θέλαμε έστω για μία ημέρα να ήταν δικό μας. Η αρχιτεκτονική του συγκεκριμένου κτίσματος είναι τόσο αρμονική με το ξύλο να βρίσκεται παντού, ενώ οι χρωματιστές λεπτομέρειες στη διακόσμηση δίνουν μία υπέροχη αντίθεση στο πράσινο του γκαζόν.

Χανιά

Η αρχιτεκτονική του κτίσματος που παρουσιάζουμε εντυπωσιάζει, ενώ σίγουρα ο συνδυασμός της πέτρας, των γυάλινων επιφανειών και τον ξύλινων λεπτομερειών δίνει την αίσθηση πως έχει βγει από μία ταινία του Hollywood.

Σχετικές αναρτήσεις

Οι Προκλήσεις Ανθεκτικότητας από της Πληγές «Υγειονομικής Σημασίας»

News Room M

Οι πισίνες είναι ντεμοντέ! Ιδού το νέο trend για να δροσίζεσαι το καλοκαίρι (photos)

News Room

Τα περί Bio-λογικών καθαρισμών στα υπνοδωμάτια.!!

News Room M