4 διάσημες γυναίκες που δεν θα βρεις ποτέ στα social media

Το Instagram και τα Social Media γενικότερα είναι πλέον ο δημοφιλέστερος τρόπος επικοινωνίας των ανθρώπων, ενώ για τους διάσημους, είναι ένας ακόμη τρόπος να διαφημίσουν τη δουλειά τους, αλλά και να αυξήσουν τους θαυμαστές τους.

Υπάρχουν όμως κάποιες διάσημες γυναίκες που αρνούνται την έκθεση στα Social Media, με πολλές να έχουν εξηγήσει τον λόγο, σε συνεντεύξεις τους. Δείτε τη λίστα που ακολουθεί:

Jennifer Lawrence

Αν δεν έχει κάποια δουλειά να προωθήσει ή κάποιον σημαντικό λόγο για να μιλήσει, τότε κανείς δε θα ακούσει τίποτα για αυτήν, αφού αρνείται να χρησιμοποιήσει τα social media.

Sandra Bullock

Δε θα ήθελε να ανεβάσει μια selfie που δε θα μπορεί να σβήσει και επίσης θεωρεί ότι δεν επικοινωνούμε ουσιαστικά, μέσα από τα social media.

Scarlett Johansson

Δεν βρίσκει τον λόγο να μοιραστεί δημόσια την προσωπική της ζωή. Τουλάχιστον δεν χάνουμε στιγμή από την επαγγελματική της ζωή, οπότε αυτό τουλάχιστον δεν μας φέρνει «απέναντι».

Keira Knightley

Έκανε Twitter για σχεδόν έναν χρόνο και απέτυχε παντελώς. Έτσι η ίδια ανακάλυψε ότι τα social media, δεν είναι για εκείνη….

 

Άκης Τσακίρης
@akistsakiris