magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

3 μυστικά που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις στητό το στήθος σου με φυσικό τρόπο

Ποια γυναίκα δεν θέλει να διατηρήσει το στήθος της σε τέλεια κατάσταση; Πολλές είναι εκείνες φυσικά που καταφεύγουν σε αισθητικές επεμβάσεις προκειμένου να βελτιώσουν την εικόνα του, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη λύση.

Δείτε 3 εύκολους και φυσικούς τρόπους που θα βοηθήσουν στην ανόρθωσή του:

Το κρύο νερό είναι σύμμαχος!

Μπορεί το παγωμένο ντους να μην είναι τόσο ευχάριστο, αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονώσεις το δέρμα σου. Αν δεν μπορείς όως να το κάνεις καθημερινά, μπορείς να περάσεις με παγάκια την περιοχή του στήθους σου ή να τοποθετήσεις εκεί κομπρέσες με κρύο νερό.

Πέταξε τα σουτιέν που σε πιέζουν!

Προσπάθησε να μην κοιμάσαι με το σουτιέν σου και πάντα να διαλέγεις το σωστό νούμερο για να μην σε πιέζει. Μπορεί το σουτιέν που πιέζει το στήθος σου, να το αναδεικνύει καλύτερα, στην πραγματικότητα όμως το βλάπτει. Πέραν του ότι θα νιώθεις αρκετά άβολα, το στενό σουτιέν κόβει την πίεση του αίματος στην περιοχή αυτή.

Μείνε λίγο μακριά από τον ήλιο!

Μπορεί το ωραίο μαύρισμα στο στήθος, χωρίς τα λευκά σημεία του μαγιό να είναι αυτό που ζητάς για το καλοκαίρι, αλλά δεν θα σε βοηθήσει καθόλου. Το έντονο μαύρισμα και ειδικά χωρίς αντηλιακό, κάνει το δέρμα ξηρό και οδηγεί στην απώλεια της ελαστικότητάς του. Το να κάθεσαι χωρίς μαγιό στον ήλιο για να πετύχεις το μαύρισμα που θέλεις, δεν θα σε βοηθήσει στη διατήρηση ενός στητού στήθους.

Σχετικές αναρτήσεις

«Όσο περνούν τα χρόνια»… Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

News Room

15 εντελώς τρελά πράγματα που κάνει μια γυναίκα όταν είναι έγκυος. Το 9 είναι ο,τι πιο ντροπιαστικό!

News Room

GOFAS Jewelry: Ο ορισμός του υψηλού στιλ και της κομψότητας

News Room A