magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

3 κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το σπίτι σου με ελάχιστο budget

Τώρα που το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, ήρθε η ώρα να αλλάξεις το σπίτι σου. Να το φέρεις “στα μέτρα σου” και να το κάνεις μία μικρή όαση για εσένα. Ειδικά αν ζεις στο κέντρο της πόλης, πρέπει να παραδεχθείς πως μία αλλαγή θα σε βοηθήσει να αλλάξεις ψυχολογία, ακόμα και όταν βρίσκεσαι μέσα στους 4 τοίχους.

Ο μαγικός κόσμος του pinterest σε βοηθά και σου δίνει άπειρες λύσεις για την διακόσμηση με ελάχιστο budget. Δες τις 3 πιο σημαντικές αλλαγές που μπορείς να κάνεις αύριο κιόλας:

Κουρτίνες

Οι κουρτίνες καλύπτουν τόσο μεγάλη επιφάνεια στο δωμάτιο που είναι λογικό με την αλλαγή τους να διαμορφωθεί αλλιώς το σπίτι σου! Διάλεξε το λευκό χρώμα ή μία φωτεινή απόχρωση που σου αλλάζει την διάθεση προς το καλύτερο.

Κορνίζες

Οι κορνίζες είναι το πιο όμορφο “χρώμα” σε έναν λευκό καμβά. Ιδανικά για τέτοια εποχή, μπορείς να γεμίσεις τα κάδρα σου και τις κορνίζες σου με καλοκαιρινές εικόνες, αφίσες από ταινίες κλπ, ή εικόνες από ταξίδια που έχεις κάνει εσύ.

Φυτά

Τα φυτά είναι ο “καλύτερος φίλος” σου μέσα στο σπίτι. Τα φυτά δίνουν απίστευτο χαρακτήρα όπου κι αν είναι, και αποτελούν μια από τις πιο ισχυρές τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση. Ομορφαίνουν τον χώρο, καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και η παρουσία τους φτιάχνει το τέλειο ζεν περιβάλλον.

Σχετικές αναρτήσεις

16 Καταπληκτικές Ιδέες για να Εξοικονομήσετε Χώρο στο Μικροσκοπικό Σπίτι σας!

News Room

Όλοι την έλεγαν τρελή επειδή ήθελε να μετακομίσει σε κοντέινερ. Όταν όμως είδαν το εσωτερικό του; Έσκασαν απ’τη ζήλια τους!

News Room

Πόσο καίει το air condition στο ζεστό;

News Room M