magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

2 πουλόβερ που θα γίνουν τα must have fashion items αυτή τη σεζόν

Ας μιλήσουμε για πουλόβερ. Το ρούχο που φοβάσαι, χωρίς αμφιβολία, πιο πολύ από όλα και κάθε φορά σκέφτεσαι πώς να το συνδυάσεις. Σήμερα λοιπόν θα λύσουμε όλες τις fashion ανησυχίες σου.

Τα catwalks των διάσημων οίκων, έδωσαν ένα μεγάλο προβάδισμα στα πουλόβερ για αυτό χειμώνα. Μάλιστα, τα oversized πουλόβερ, τα streched, τα ribbed, τα cable και πολλά ακόμα, έχουν κάνει τα fashion icons του πλανήτη να σκέφτονται ήδη συνδυασμούς για τις χειμερινές τους εμφανίσεις.

Αν έχεις και συ ένα μαύρο πουλόβερ στην ντουλάπα σου, ήρθε η ώρα να το αξιοποιήσεις σωστά. Συνδύασέ το με μία midi φούστα και τα αγαπημένα σου μποτάκια. Χρησιμοποίησε χρώματα όπως το καφέ, το μπεζ σε όλα τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ σου και δημιούργησε ένα άκρως χουχουλιάρικο outfit αυτή την εβδομάδα.

Πάντα το άφηνες τελευταία επιλογή. Τα oversized ρούχα είναι τα απόλυτα fashion items κάθε χειμώνα και φέτος έχουν την τιμητική τους. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τα jeans, τα κολάν, τις φούστες κάθε μήκους, πάνω από τα φορέματα ή και μόνο του σαν φόρεμα με οπάκ καλσόν.

Extra Tip: Για μία πολύ busy ημέρα, επέλεξε ένα oversized πουλόβερ οπωσδήποτε. Θα σε συνοδεύσει από τον απογευματινό σου καφέ, μέχρι και τη νυχτερινή σου έξοδο, με τις κατάλληλες εναλλαγές στα αξεσουάρ σου.

Σχετικές αναρτήσεις

Πήρες απότομα κιλά; Έτσι πρέπει να ντύνεσαι!

News Room A

Εγκυμοσύνη: Είναι φυσιολογικό που χάνω την ισορροπία μου και έχω αστάθεια στο βάδισμα;

News Room

Αυτά είναι τα Συμπτώματα του Καρκίνου στο Στήθος, που ΚΑΜΙΑ Γυναίκα δεν Πρέπει να Αγνοήσει!

News Room