magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

2 γερμανικές σειρές του Netflix που δεν πρέπει να χάσεις

Όσοι προλάβατε την είδατε! Αυτή η σειρά φεύγει τον Γενάρη από το ελληνικό Netflix

Οι γερμανικές παραγωγές στο Netflix αρχίζουν και αυξάνονται με τον καιρό. Έτσι λοιπόν, βρήκαμε για εσάς, δύο γερμανικές σειρές που πρέπει να δείτε, κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Dark

Η ιστορία ξεκινάει όταν με την εξαφάνιση ενός παιδιού τέσσερις οικογένειες οδηγούνται σε ένα μανιώδες κυνήγι απαντήσεων της αλήθειας και ξετυλίγουν ένα ασύλληπτο μυστήριο που απασχολεί τρεις γενιές. Μία συγκλονιστική σειρά γεμάτη μυστήριο και σασπένς. Αποτελείται από 3 σεζόν και 26 συνολικά επεισόδια. Ανατρεπτικό και καθηλωτικό σενάριο, εξαιρετικές ερμηνείες και σκηνοθεσία που κόβει την ανάσα. Από την πρώτη στιγμή κατέκτησε το κοινό και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με τους λάτρεις της σειράς να ανυπομονούν να δουν τη συνέχεια.

Εικόνα από το Dark

Το Άρωμα

Η ιστορία ξεκινάει μετά τη δολοφονία μίας τραγουδίστριας, από την οποία έχουν αφαιρεθεί οι οσμηγόνοι αδένες. Τότε η αστυνομία ξεκινάει μία έρευνα και ξεκινάει να ανακρίνει μία παρέα φίλων της τραγουδίστριας από το οικοτροφείο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι ασυτνομικοί ανακαλύπτουν και άλλους δολοφονημένους με τον ίδιο τρόπο. Μία συγκλονιστική υπόθεση γεμάτη μυστήριο και σασπένς. Η σειρά αποτελείται μόλις από 1 σεζόν και έξι επεισόδια της μίας ώρας περίπου. Από τις πιο καθηλωτικές γερμανικές σειρές στο Netflix που θα σας κρατήσει από την αρχή μέχρι και το τέλος.

γερμανικές σειρές netflix Το Άρωμα

Σχετικές αναρτήσεις

Λαμπερή πρεμιέρα για το πιο εκρηκτικό δίδυμο της Αθήνας στο “Estate Night Club”

News Room A

Ίδρυμα Θεοφανώ: Επίκεντρο της Ευρώπης έγινε η Θεσσαλονίκη, τιμώντας τους δρ. Uğur Şahin και δρ. Özlem Türeci τους επιστήμονες που μετέτρεψαν τον φόβο σε ελπίδα

News Room A

Ο Νίκος Παπαχρήστος προκαλεί “Τρικυμία” με το νέο του τραγούδι!

News Room M