magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

2 Beauty Items που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και θα σε βοηθήσουν να επιβιώσεις στη ζέστη

Ανεξάρτητα από το αν δουλεύεις σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, η ζέστη κάποιες φορές γίνεται ανυπόφορη, ακόμα και για το beauty routine που ακολουθείς. Πριν αρχίσει το μακιγιάζ σου να “λιώνει” από τη ζέστη, το magdasnews.gr σου παρουσιάζει 2 beauty items που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση…

Το μακιγιάζ σου χρειάζεται διόρθωση πιο συχνά τους καλοκαιρινούς μήνες. Δες λοιπόν δύο beauty items που πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου:

Mists προσώπου

Τα mists προσώπου είναι από τα πράγματα που αξίζει να έχεις σε κάθε τσάντα σου και να χρησιμοποιείς ανελλιπώς μέσα στην ημέρα. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις κάποιο προϊόν του εμπορίου, αφού μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου και να δώσεις ένα boost στο πρόσωπό σου.

Θα χρειαστείς: 

  • 3 κουταλιές της σούπας αλόη
  •  χυμός από μισό lime
  • μισό φλιτζάνι αποσταγμένο νερό

Σε ένα καθαρό μπολ ανακάτεψε όλα τα συστατικά πολύ καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια, ρίξε το μείγμα σε ένα μπουκαλάκι βαποριζατέρ και βάλτο στο ψυγείο για λίγη ώρα, για να είναι δροσερό.

Ενυδατική μάσκα προσώπου

Ενυδάτωση, λάμψη, σύσφιξη, plumping αποτέλεσμα, αντιγήρανση. Αρκεί να βρεις αυτή που ανταποκρίνεται στα δικά σου «θέλω». Στη συγκεκριμένη περίπτωση, φρόντισε να επενδύσεις σε μία super ενυδατική μάσκα που θα ανανεώσει και θα δροσίσει την επιδερμίδα σου ή φτιάξε μία μάσκα μόνη σου, εύκολα και γρήγορα.

Θα χρειαστείς:

  • 1/2  αγγούρι
  • 3 κουταλιές γιαούρτι
  • 2 κουταλιές μέλι
  • 1 κουταλιά βούτυρο

Ανακατεύεις τα υλικά πολύ καλά σε ένα μπολ και βάζεις το μίγμα στο πρόσωπό σου το αφήνεις για 15′ με 20′ λεπτά και το ξεβγάζεις με άφθονο νερό. Καλό είναι να χρησιμοποιείς τη μάσκα αυτή, με το που γυρίσεις στο σπίτι, για να “δροσίσει” το πρόσωπό σου από την καυτή ημέρα.

Σχετικές αναρτήσεις

5 Λόγοι Για Να Αρχίσετε Partners Pilates

News Room

Είκοσι μυστικά για το σπίτι, που μάθαμε από τη γιαγιά και ακολουθούμε πιστά

News Room

Mε αυτό το απλό συστατικό θα επανορθώσετε τη ζημιά των κατεστραμμένων μαλλιών σας

News Room