magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Όλη η αλήθεια για την προφητεία του γέροντα Ευμένιου (video)

Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η είδηση πως ο γέροντας Ευμένιος είχε προφητεύσει την επιδημία του κορωνοϊού και πως στις 15 Μαΐου θα έρθει η “λύτρωση”. Το δημοσίευμα αυτό αναπαράχθηκε από τα social media και ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται τι πραγματικά συμβαίνει με αυτόν τον “Άγιο”, χαρισματικό και πνευματικό γέροντα ο οποίος σε όλη την πορεία της ζωής του βοήθησε χιλιάδες ανθρώπους με τη χάρη του Θεού, μέχρι και το 1999 όπου και απεβίωσε.

Τα δημοσιεύματα λένε συγκεκριμένα πως ο γέροντας είχε προφητεύσει ότι “σε 20 χρόνια περίπου θα βιώσει η ανθρωπότητα μια πανδημία σαν την “λέπρα” και την Παρασκευή 15 Μαΐου θα’ρθει η λύτρωση”.

Μέρες τώρα, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, επικοινώνησα με τον πιο στενό συνεργάτη του γέροντα, αλλά και με ένα από τα πνευματικά του παιδιά, καθώς και με ανθρώπους του στενού κύκλου της συγγραφέως Μαρίας Μουρτζά. Όλοι συμφώνησαν στο ότι θα πρέπει η αλήθεια να λάμψει, για το αν ισχύει ή όχι το δημοσίευμα, κυρίως, ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του γέροντα, αλλά και στο έργο που άφησε πίσω του.

Η αλήθεια βρίσκεται στο παρακάτω video:

Σχετικές αναρτήσεις

Η Αριάδνη Νούκα στην Μάγδα Τσέγκου: Αν είσαι οφειλέτης διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον Νέο Πτωχευτικό Νόμο

News Room A

Δόμνα Μιχαηλίδου: Γινόμαστε ανάδοχοι – Βγάζουμε τα παιδιά από τα ιδρύματα | Η παρουσίαση του νέου θεσμού της Αναδοχής στο Αίθριο του Μεγάρου Μουσικής

News Room M

Ο Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης στη Μάγδα Τσέγκου: Ο Τραμπ είναι ο χειρότερος Πρόεδρος της ιστορίας

News Room A