magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Το Pampas Grass είναι το νέο deco trend στα social media

Η καραντίνα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο να τα βρούμε με τον εαυτό μας αλλά και με το ίδιο μας το σπίτι. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής είχαν μεταμορφώσει τους χώρους του σπιτιού μας σε parking λίγων ωρών. Φεύγαμε πολύ νωρίς το πρωί και επιστρέφαμε αργά το βράδυ ίσα για να κάνουμε ένα μπάνιο και να πέσουμε για ύπνο. 

Μείναμε σπίτι, ασχοληθήκαμε με τη διακόσμησή του, κάναμε ξεκαθάρισμα στους χώρους και αγοράσαμε νέα διακοσμητικά μέσω διαδικτύου. Ναι, είμαι μία από αυτές που έβαλα στο καλάθι μου μερικά Pampas Grass και λίγες μέρες αργότερα τα χάζευα στα βάζα του σαλονιού μου. 

Μπορείς να τα τοθετήσεις σε μικρά πήλινα βάζα πάνω στο τραπέζι αλλά ακόμη και σε πολύ μεγαλύτερα γύαλινα που είναι για το έδαφος. Αντί για γλάστρες. 

Φυσικά, αφού είναι αποξηραμένα δε θέλουν από εσένα καμία απολύτως φροντίδα (πολύ θετικό αυτό) και δίνουν στο χώρο σου μία αίσθηση πιο bohemian. Πιο… εξοχής. 

Το χρώμα τους, επίσης, δε σε δυσκολεύει καθώς αυτό το neutral μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε ένα μίνιμαλ δωμάτιο όσο και σε ένα πιο safari ή mix and match. 

 photo credits: homewithkelsey,  deecampling

 
 

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μίνιμαλ διακόσμηση σπιτιού: Οι 4 κανόνες που πρέπει να ξέρεις!

News Room M

Το θαυματουργό λεμόνι: Κόλπα που μπορεί να κάνουν τη ζωή στο σπίτι πιο εύκολη

Newsroom

Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει (για πρώτη φορά) την εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της

News Room