magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Το Classic Blue είναι το χρώμα το 2020 και εσύ πρέπει να το βάλεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Αν είσαι λάτρης των κλασικών χρωμάτων και των μονοχρωμιών, τότε αυτό το νέο trend είναι αυτό που χρειάζεσαι για τη διακόσμηση του σπιτιού σου. Μπορεί πριν από μερικές μέρες να σου μιλήσαμε για το color blocking στη διακόσμηση, όμως αν δεν είσαι φαν μπορείς να ακολουθήσεις πιο κλασικές γραμμές και ιδέες.

Το κλασικό μπλε είναι το χρώμα της Pantone για το 2020, κι εσύ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στην διακόσμηση του σπιτιού σου. Καναπέδες, υφάσματα, μαξιλάρια και όχι μόνο, είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείς να βρεις σε κλασικό μπλε και να εντάξεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου.

Το μπλε είναι ένα πάρα πολύ ωραίο χρώμα, και το σίγουρο είναι πως δεν θα σε δεσμεύσει σε κάτι. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τόσο σε έπιπλα, όσο και σε χρώμα στους τοίχους κ.ο.κ. Αν είσαι έτοιμη για μια αλλαγή, ξεκινάς μια ανακαίνιση και έψαχνες ιδέες, και με το color blocking δεν ενθουσιάστηκες ιδιαίτερα, σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στο classic blue και σε αυτά που μπορείς να κάνεις.

Μπες στη gallery που ακολουθεί, δες τις φωτογραφίες και αποφάσισε: πολλά χρώματα ή μονοχρωμίες;

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

5 εύκολοι τρόποι για να φτιάξεις το ιδιαίτερο τραπεζάκι για το καλοκαίρι

News Room

Γέμισε σκόνη το σπίτι; Το «μαγικό» καθαριστικό που φτιάχνεις μόνος του και την εξαφανίζεις μια και καλή

Newsroom

Οι φίλοι του τον κορόιδευαν επειδή έφυγε από το σπίτι του για να ζήσει μόνιμα σε μία σκηνή. Όταν όμως είδαν το εσωτερικό της…

News Room