magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Το σπίτι σου έχει τα δικά του “αξεσουάρ” – Έτσι θα αλλάξεις τη διακόσμηση του σαλονιού σου

Τα αξεσουάρ σπιτιού κατέχουν έναν σημαντικό ρόλο στο χώρο σου, ανεξάρτητα με το style που ακολουθεί. Ειδικά φέτος, η μόδα επιβάλει χρώματα έντονα και καθώς δεν μπορούμε να βάφουμε τους τοίχους του σπιτιού μας κάθε νέα σεζόν, τα αξεσουάρ σπιτιού βοηθάνε ώστε να προσθέσουμε λίγα παραπάνω χρώματα στην διακόσμηση του σαλονιού μας.

deco-%ce%ba%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ac-1

Η διακόσμηση του σαλονιού είναι πολύ πιο περίπλοκη από τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού. Πρόκειται για έναν χώρο όπου μαζεύεται η οικογένεια και οφείλει να μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τις δραστηριότητες της.

Είναι σημαντικό όλα τα αξεσουάρ σπιτιού να ανήκουν στην ίδια χρωματική γκάμα και ύφος όταν πρόκειται για την διακόσμηση του σαλονιού. Ένα μπεζ  σαλόνι αποκτά βιομηχανικό ύφος με νίκελ αξεσουάρ σπιτιού όπως κάδρα, τασάκια, κηροπήγια, φωτιστικά και διακοσμητικά δοχεία. Σε αυτό το στυλ χώρου, τα χρώματα που κυριαρχούν στα αξεσουάρ σπιτιού είναι το γκρι, το ασημί και το μαύρο με αποτέλεσμα να μετατρέπεται σε ένα μοντέρνο μπεζ σαλόνι.

%ce%b1%ce%be%ce%b5%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81-%cf%83%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%bf%cf%85-1

Από την άλλη, ένα βαρύ νεοκλασικό σαλόνι απαιτεί επιτηδευμένα αξεσουάρ σπιτιού. Η διακόσμηση του σαλονιού είναι πιο βαριά και τα χρώματα ποικίλα. Αν θέλετε να δώσετε ένα στυλ χώρου άλλης εποχής, επενδύστε σε αξεσουάρ σπιτιού κλασσικού ύφους με κυρίαρχο υλικό το ξύλο. Τα χρώματα κυμαίνονται από σκούρα με χρυσές λεπτομέρειες (συνδυασμένα με ανοιχτόχρωμα υφάσματα) έως ανοιχτόχρωμα με χρυσές λεπτομέρειες (συνδυασμένα με σκουρόχρωμα υφάσματα).

Δώστε σημασία στον όγκο που καταλαμβάνουν στον χώρο, τα σχήματα και τα χρώματα τους. Τοποθετήστε τα με τέτοιο τρόπο δίνοντας έμφαση στο στυλ χώρου που επιθυμείτε για την διακόσμηση του σαλονιού σας με αποτέλεσμα έναν αρμονικό χώρο.

 

Σχετικές αναρτήσεις

H Katy Perry πούλησε το παλάτι της στο Hollywood έναντι μυθικού ποσού

News Room

8 Εξωτικά Λουλούδια που θα σε Ταξιδέψουν!

News Room M

Αποφάσισε να Καλύψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το Σπίτι του με Καθρέφτες. Δείτε το Αποτέλεσμα και πείτε μας πως σας Φαίνεται!

News Room