magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Το Μυστικό Για Το Τέλειο Μαύρισμα Είναι Αυτό Το Πανίσχυρο «Κοκτέιλ»!

Ο Αύγουστος είναι ήδη εδώ, και ποια από μας θα έλεγε όχι σε ένα βαθύ, μακράς διάρκειας και ομοιόμορφο μαύρισμα; Έχουμε το μυστικό για να το πετύχετε, απλά, γρήγορα και απολαυστικά. 

Το μυστικό για ένα τέλειο μαύρισμα λοιπόν συνοψίζεται σε τρεις λέξεις κλειδιά: Απολέπιση, Άλατα Νεκράς Θάλασσας και Ενυδάτωση. Όλα αυτά βρίσκονται σε ένα φανταστικό προϊόν το οποίο μαζί με πολλά άλλα εκπληκτικά προϊόντα της RIVAGE βρίσκεται επιτέλους κοντά μας.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του Revitalizing Body Scrub θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το μαύρισμα που ονειρεύεσαι. Είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε , φυσικό καστορέλαιο, μεταλλικά στοιχεία, και κρυσταλλικό αλάτι από τη Νεκρά Θάλασσα. Αυτό το πανίσχυρο «κοκτέιλ» θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος καθώς τη απολεπίζει, αφήνοντάς την υπέροχα απαλή και πανέτοιμη για μαύρισμα! Παράλληλα το επαναστατικό αυτό προϊόν ενεργοποιεί την κυτταρική ανανέωση, αναζωογονεί τη θαμπή επιδερμίδα, απομακρύνει τους ρύπους και είναι ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας.

Ας δούμε ένα-ένα τα συστατικά του και τη δράση τους:

Άλατα Νεκράς Θάλασσας – Ενυδατώνει, αποτοξινώνει και μαλακώνει το δέρμα, ενώ παράλληλα προωθεί την κυτταρική αναγέννηση και συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Καστορέλαιο – Βοηθά το δέρμα σας να παραμείνει νεανικό και ενεργοποιημένο ενώ μειώνει την εμφάνιση δερματικών παθήσεων.

Βιταμίνη Ε – Προστατεύει από την ηλιακή βλάβη, μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η βιταμίνη Ε καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και ρυθμίσει την ελαστικότητα του δέρματος.

Προτείνεται η χρήση του δύο φορές την εβδομάδα και ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Eκείνο όμως το συστατικό που κάνει το προϊόν μοναδικό είναι τα άλατα της Νεκράς Θάλασσας. Η Νεκρά Θάλασσα, γνωστή από την αρχαιότητα, ως ένα φυσικό θεραπευτικό spa , αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη, που αναζητούν χαλάρωση, ευεξία , υγεία και αναζωογόνηση. Λέγεται πως η εξωτική ομορφιά της Κλεοπάτρας οφειλόταν στη θαυματουργική επίδραση της Νεκράς Θάλασσας, την οποία επισκεπτόταν συχνά για τις θρυλικές θεραπείες ομορφιάς της.

Η Νεκρά θάλασσα αποτελεί από μόνη της ένα θαύμα της φύσης. Είναι το μοναδικό σημείο που βρίσκεται 410 μ. κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Μέσα από τη λεπτή αλληλεπίδραση του ήλιου , του νερού και του εδάφους, μέσω γεωλογικών διεργασιών χιλιετιών, στις όχθες της καταλήγει ότι πιο πολύτιμο έχει να δώσει η φύση. Στο αλάτι της βρίσκονται 21 μοναδικά μεταλλικά στοιχεία, 12 από τα οποία δε βρίσκονται πουθενά αλλού στον πλανήτη. Αυτά κάνουν τα προϊόντα της RIVAGE να ξεχωρίζουν.

Προτού λοιπόν ξεχυθείτε στις παραλίες περάστε μία βόλτα από την Κηφισιά, Κυριαζή 16, τηλ. 2169006792 όπου βρίσκεται το ολοκαίνουριο κατάστημα της RIVAGE, ή κάντε την παραγγελία σας online : www.rivagecare.com

Ακολούθησε τη Rivage στο Facebook & το Instagram έτσι ώστε να μαθαίνεις τα πάντα για τα προϊόντα- θησαυρούς- από τη Νεκρά Θάλασσα. 

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

“It’s a Knit Story Day” -Ένα μοναδικό event από το likewoman.gr και τη Μαρία Αριστείδου

News Room M

Έγκυος στο δεύτερο παιδί! Υπέροχες φωτογραφίες μαμάδων με τα πρωτότοκα παιδιά

News Room

Θέλεις επιτέλους να αδυνατίσεις; Τα «κόλπα» ενός διαιτολόγου για όσους έχουν τάση για τσιμπολόγημα

News Room