magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Το μυστικό για τέλεια μαλλιά από την Ανατολή!

Χωρίς αμφιβολία, τα προϊόντα ομορφιάς που μπορείς να φτιάξεις στο σπίτι σου, είναι πολύ καλύτερα από εκείνα του εμπορίου. Το ήξερες όμως, ότι μπορείς να φέρεις την Ανατολή στο σπίτι σου, με ένα προϊόν που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου; Η κορυφαία Hair Colourist Αγάπη Στυλίδου, μιλά στο magdasnews.gr και σε προετοιμάζει για ένα… “ταξίδι ομορφιάς” στην Ανατολή.

Το μυστικό για τέλεια, λαμπερά μαλλιά, που χρησιμοποιούν οι γυναίκες της Ανατολής, είναι η μάσκα μαλλιών, που φτιάχνουν μόνες τους, στο σπίτι, από καρύδα.

Πως φτιάχνουμε την μάσκα στο σπίτι μας;

  • Καθαρίζουμε τρεις καρύδες, αφαιρούμε το γάλα απο το εσωτερικό και κόβουμε κομματάκια την λευκή επιφάνεια. Στην συνέχεια, αλέθουμε την καρύδα στο μίξερ, ύστερα την σουρώνουμε σε ένα μπολ και αφήνουμε για τρεις ώρες να βγει στην επιφάνεια η παχύρευστη μορφή του.
  • Όταν λοιπόν διαχωριστεί το υγρό, από το στερεό και έχει πάρει τη μορφή βουτύρου, το ζεσταίνουμε στο τηγάνι, μέχρι να πάρει τη μορφή λαδιού. Το τελευταίο στάδιο, είναι ένα τελευταίο σούρωμα και ύστερα το λάδι, είναι έτοιμο για εφαρμογή στα μαλλιά μας.
  • Αφού το έχουμε αφήσει να κρυώσει ελαφρώς, το εφαρμόζουμε στα μαλλιά μας και τα τυλίγουμε με μία πετσέτα για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια, μπορούμε να ξεβγάλουμε τα μαλλιά, με το γάλα καρύδας, πριν τα λούσουμε με το σαμπουάν.
Δεν είναι τυχαίο ότι την Αγάπη Στυλίδου εμπιστεύονται δεκάδες γυναίκες και μεταξύ αυτών πολλές επώνυμες κυρίες της showbiz που επιλέγουν να αφεθούν στα χέρια της για ένα άψογο αποτέλεσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τα πιο όμορφα πράγματα γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις …. #smile #smilemore #love #loveyourself #everythinghappensforareason #inlove #newstyle #newlife #happy #hairstyles #makeup #natural#lipgloss

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Agapi Stylidou (@agapistyl) στις

Είναι 18 χρόνια στον χώρο της κομμωτικής και έχει στο ιστορικό της βραβεύσεις και διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, πάνω στο χρώμα των μαλλιών.
Έχει κάνει Hairstyling σε θέατρο και έχει συνεργαστεί με φωτογράφους για πολλά editorial για περιοδικά μόδας, ενώ συμμετέχει σε διάφορα events και shows.
Η Αγάπη Στυλίδου, κάνει σεμινάρια εκπαίδευσης χρώματος σε κομμωτές, σε όλη την Ελλάδα, πάνω σε ό,τι αφορά το χρώμα των μαλλιών, σε συνεργασία με την L’Oréal.
Μαζί με την αδερφή της έχει 13 χρόνια, ένα σαλόνι ομορφιάς στο κέντρο της Γλυφάδας, με εξειδίκευση στο χρώμα και την περιποίηση των μαλλιών, ενώ διαθέτουν και χώρο spa, μόνο για μαλλιά, που ονομάζεται hairtonicspa.

Σχετικές αναρτήσεις

Total look MC2 Saint Barth

News Room A

#ΜενουμεΣπιτι Και Το Πρωινό Μας Έχει Πρόγραμμα Πιλάτες

News Room

Haus Beauty: Η Lady Gaga «Αποκάλυψε» Τη Νέα Της Σειρά Καλλυντικών

News Room