magdasnews.gr
Night life

Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα νυχτερινά κέντρα λόγω… Κορωνοϊού

Θύματα του κορονοϊού τα θέατρα αλλά και τα νυχτερινά κέντρα! Το ένα μετά το άλλο, ανακοινώνουν στα social media πως τα προγραμματισμένα προγράμματα διασκέδασης θα ακυρωθούν, ενώ τα κέντρα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να γίνουν καλύτερα τα πράγματα.

Την αρχή έκανε το Τeatro το οποίο ανακοίνωσε ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη πρεμιέρα με Πάολα και Νίκο Κουρκούλη, ενώ ακολούθησε το Estate με Σάκη Ρουβά Στέλιο Ρόκκο και Έλενα Παπαρίζου. Από εκείνη τη στιγμή, η λίστα με τα κέντρα που κλείνουν μεγαλώνει με το Hotel Ερμού με την Άννα Βίσση αλλά και το Box Athens, με Melisses και Τάμτα, να προστίθενται σε εκείνα. Παράλληλα και οι live εμφανίσεις του Διονύση Σαββόπουλου, δεν γλίτωσαν από τον κορονοϊό, ενώ το Yton the music show με τον Νίκο Βέρτη ανακοίνωσε την προσωρινή διακοπή όλων των παραστάσεων.

Τα θέατρα που κατέβασαν πρόωρα αυλαία λόγω κορονοϊού: «Η σκούπα», το Hairspray», το «Τop Girls» ενώ στις 25 Μαρτίου κατεβαίνει και η «Σμύρνη μου αγαπημένη» με τη Μιμή Ντενίση.

Ο κορονοϊός χτυπά και τις εκδόσεις Διόπτρα όπου οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις που είχαν για το Μάρτη αναβλήθηκαν.

Τέλος, αξιζει να αναφερθεί πως και οι τηλεοπτικές εκπομπές σε όλα τα κανάλια που είχαν συμμετοχή κοινού άλλαξαν σχέδια και θα βγαίνουν πλέον στον αέρα χωρίς κοινό, κάτι που είδαμε στον ΣΚΑΙ με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όπου τον πλαισίωσαν εργαζόμενοι του σταθμού ως “εναλλακτική λύση κοινού” μιας και η εκπομπή του στηρίζεται σε αυτό.

Ακολουθούν οι δημοσιεύεσεις των νυχτερινών κέντρων, έτσι όπως τις δημοσίευσαν στα social media:

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Οι Apalaente έρχονται στο HolyWood Stage

News Room M

Το μουσικό σύνολο « Βαγγέλης Τρίγκας» στο El Convento del Arte  

News Room M

Xρήστος Χολίδης: Έρχεται στο «Βodega» για τον πιο καυτό χειμώνα διασκέδασης- Μαζί του, Θέλξη-Βασιλάκος

News Room