magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Τι Κάνουμε Το Στόμα Μας Όταν Δεν Το…Χρησιμοποιούμε; Αυτό Που Κάνει Η Julianne Moore!

Τι κάνουμε το #στόμα μας όταν δεν το… χρησιμοποιούμε; Αυτό που κάνει η Julianne Moore (τυχαίο που είναι η αγαπημένη μου;). Yιοθετούμε ένα #αδιόρατομειδίαμα με τις γωνίες των χειλιών ελαφρά προς τα πάνω. Για να ξεκουράσουμε την περιοχή του σαγονιού από την ένταση και να ανορθώσουμε την περιοχή που οριοθετείται από τις γωνίες των χειλιών και κάτω, μέχρι τη γνάθο, στο περίγραμμα του προσώπου. Αυτά και άλλα πολλά μαθαίνουμε όταν κάνουμε #faceyoga 

Μια από τις πρακτικές πλευρές της face yoga είναι ότι μας… ανοίγει τα μάτια! Μας βοηθά, δηλαδή, να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη που κάνουμε, ταλαιπωρώντας ακούσια το πρόσωπό μας! Κι όμως συμβαίνει. Διότι τις περισσότερες κινήσεις στο πρόσωπό μας τις κάνουμε αντανακλαστικά. Άρα ασυνείδητα!

Εν προκειμένω και για να προστατέψουμε από την χαλάρωση και τη βαρύτητα την περιοχή που οριοθετείται από τις γωνίες των χειλιών και κάτω, μέχρι τη γνάθο, στο περίγραμμα του προσώπου (εκείνο το σημείο που παλιότερα γνωστή εταιρεία καλλυντικών στερέωνε το… μανταλάκι) η συμβουλή μου είναι μία και πολύ απλή: Κρατήστε το στόμα σας κλειστό!

Εννοείται όταν δεν χρησιμοποιείτε το στόμα σας και κυρίως όταν κοιμάστε! Αλλιώς οι μύες στην εν λόγω περιοχή… ξεχειλώνουν. Τι άλλο μπορείτε να κάνετε; Σε στιγμή ηρεμίας υιοθετήστε ένα αδιόρατο μειδίαμα με τις γωνίες των χειλιών ελαφρά προς τα πάνω. Για να ξεκουράσετε την περιοχή του σαγονιού από την ένταση και να ανορθώσετε το φλέγον σημείο!

Γιατί είπαμε. Με τη face yoga ξανασυστηνόμαστε με τον εαυτό μας και μαθαίνουμε να μας… προσέχουμε. Στο χέρι μας είναι!

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

«Κάθε μέρα θα μικραίνεις μέχρι να εξαφανιστείς» Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ιλιάδας Ευ. Κοθρά

News Room

Και τι έγινε που έφαγες μια σοκολάτα παραπάνω! Αυτό είναι το κόλπο για να μην χαλάσεις την δίαιτα σου

News Room

Ενήλικη ακμή: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

News Room