magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Τί πρέπει να προσέξεις όταν αποφασίσεις να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου

Πολλές φορές έχουμε σκεφτεί να αλλάξουμε το χρώμα των μαλλιών μας. Είναι χωρίς αμφιβολία, κάτι που θα μας αλλάξει τη διάθεση, αλλά και την εικόνα μας, ειδικά σε μία περίοδο που ζητάμε μία αλλαγή, που θα φέρει σε άλλη θέση τα δεδομένα. Πώς όμως θα επιλέξουμε το σωστό χρώμα στα μαλλιά μας;
Ζεστό; Ψυχρό; Ή μήπως κάτι ουδέτερο; Η κορυφαία Hair Colourist Αγάπη Στυλίδου, μιλά στο magdasnews.gr και εξηγεί πώς μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα των μαλλιών μας με ασφάλεια και προσοχή…
  • Για την σωστή επιλογή χρώματος στα μαλλιά μας, σημαντικό ρόλο παίζει το χρώμα του δέρματός μας και το ύψος τόνου χρώματος των φυσικών μαλλιών μας.Εκείνο που θα πρέπει να προσέχετε πολύ είναι όταν έχετε πολύ σκούρο κάστανο φυσικό χρώμα βάσης, να αποφεύγετε τις πολύ ανοιχτές αποχρώσεις, για να μην ταλαιπωρούνται τα μαλλιά σας στην προσπάθεια ξανοίγματος.
  • Το χρώμα του δέρματός μας αλλάζει με τους μήνες. Πχ. το καλοκαίρι, έχουμε πιο σκούρα επιδερμίδα και αποχρώσεις πιο ζεστές.Είναι βασικό να λάβουμε υπόψην αυτήν την λεπτομέρεια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κάνουμε μεγάλες αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών μας, επειδή άλλαξε η επιδερμίδα. Αντίθετα θα πρέπει να διαμορφώσουμε την απόχρωση των μαλλιών, με βάση το δέρμα μας, με πολύ μικρές επεμβάσεις, διατηρώντας την ταυτότητά του σταθερή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

La French balayage.. #mylove #treschic #balayage #hairtonicspa #inlove#haircolor #beforeandafter #haircolorist #lorealprogr#lorealpro #luxury #luxurylifestyle #nofilterneeded #nude

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HairTonicSpa (@hairtonicspa) στις

Για παράδειγμα, είναι σωστή επιλογή όταν έχουμε λευκή επιδερμίδα να έχουμε ξανθό silver χρώμα στα μαλλιά μας. Τι γίνεται όμως όταν το χρώμα του δέρματος αλλάζει τους καλοκαιρινούς μήνες σε πιο σκούρο και θερμό;
Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αλλάξουμε το silver σε λίγο πιο ουδέτερο λευκό ξανθό ice. Αν όμως η επιδερμίδα μας είναι ακόμα πιο σκούρα, ηλιοκαμένη, τότε θα πρέπει να επιλέξουμε πιο μπεζ η nude ξανθό, για να δείχνει πιο φυσικό, χωρίς να κάνει έντονη αντίθεση.
Η απόχρωση των ματιών, επίσης παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή χρώματος μαλλιών χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχουν απαγορευτικές αποχρώσεις. Εκείνο που σίγουρα συμβαίνει, είναι ότι κάποιες αποχρώσεις ματιών, δένουν πιο αρμονικά με συγκεκριμένα χρώματα, όπως για παράδειγμα το jinger χάλκινο, ταιριάζει πιο πολύ με πράσινα μάτια.
Μεγάλη αλλαγή χρώματος, επιλέγουμε να κάνουμε, όταν η επιδερμίδα μας έχει πιο σταθερό χρώμα, συνήθως κατά τους μήνες Οκτώβριο έως και Μάιο.
Ο καλύτερος τρόπος όταν θέλετε να κάνετε μεγάλη αλλαγή, είναι σταδιακά σε δυο με τρεις εφαρμογές, ώστε να πετύχετε πιο σωστό αποτέλεσμα και να φτάσει στο σημείο που επιθυμείτε, τόσο σε ένταση απόχρωσης όσο και σε τόνο ξανοίγματος. Σημαντικό είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε την υγεία των μαλλιών μας, αποφεύγοντας τον κίνδυνο φθοράς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

La French Balayage ❤️ #lafrench #balayage #haircolor#colorartist #lorealpro #lorealproartist #lorealprogr #blondehair #blondelove #beforeandafterhair #agapistylidou #sisstylidou#hairtonicspa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HairTonicSpa (@hairtonicspa) στις

Ρωτήστε τον κομμωτή σας, με βάση την επίδερμιδα σας, πια απόχρωση είναι ποιο σωστή για εσάς.
  • Σημαντική λεπτομέρεια: Αν έχετε σκούρα καφέ επιδερμίδα και θέλετε να έχετε ξανθά μαλλιά, καλό είναι να μην επιλέξετε το ξανθό χρώμα να ξεκινάει από την ρίζα. Θα πρέπει να προτιμήσετε μια τεχνική Balayage με διαβάθμιση στο ξάνοιγμα προς τα μήκη και τις άκρες, διατηρώντας την βάση σας ή το φυσικό χρώμα στο στεφάνι του προσώπου. Αυτή η τεχνική, θα αναδείξει περισσότερο τα χαρακτηριστικά σας και θα ταιριάζει απόλυτα, με την σκούρα επιδερμίδα σας.

Δεν είναι τυχαίο ότι την Αγάπη Στυλίδου εμπιστεύονται δεκάδες γυναίκες και μεταξύ αυτών πολλές επώνυμες κυρίες της showbiz που επιλέγουν να αφεθούν στα χέρια της για ένα άψογο αποτέλεσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και κάπως έτσι έγινα μια κυρία με μακριά μαλλιά τώρα πια ..???? #loveyourself #lovemylife #doitforyou #love#inlove #life#lifequotes #summer2020 #greece#redlips #hairstyles #hairtonicspa #red #redpassion #agapistylidou #????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Agapi Stylidou (@agapistyl) στις

Είναι 18 χρόνια στον χώρο της κομμωτικής και έχει στο ιστορικό της βραβεύσεις και διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, πάνω στο χρώμα των μαλλιών.
Έχει κάνει Hairstyling σε θέατρο και έχει συνεργαστεί με φωτογράφους για πολλά editorial για περιοδικά μόδας, ενώ συμμετέχει σε διάφορα events και shows.
Η Αγάπη Στυλίδου, κάνει σεμινάρια εκπαίδευσης χρώματος σε κομμωτές, σε όλη την Ελλάδα, πάνω σε ό,τι αφορά το χρώμα των μαλλιών, σε συνεργασία με την L’Oréal.
Μαζί με την αδερφή της έχει 13 χρόνια, ένα σαλόνι ομορφιάς στο κέντρο της Γλυφάδας, με εξειδίκευση στο χρώμα και την περιποίηση των μαλλιών, ενώ διαθέτουν και χώρο spa, μόνο για μαλλιά, που ονομάζεται hairtonicspa.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

LaFrench Balayage ❤️ • • • #lafrench #balayage #inlove #lovemyjob #hairtonicspa #lorealpro #lorealprogr #color#colorartist #lorealproartist #blonde#hairstyles #haircolor #hairgoals #love #agapistylidou #sisstylidou #blondehair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HairTonicSpa (@hairtonicspa) στις

Σχετικές αναρτήσεις

Θωρακίστε Τη Νεότητα Με Τις Νέες Σειρές Περιποίησης Προσώπου Και Μασκών Από Τη Neutrogena

News Room

4 μικρές αλλαγές στην εμφάνισή σου που θα σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη

News Room A

4 κανόνες ομορφιάς που πρέπει να ξεχάσεις και υπάρχει λόγος

News Room