magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Στο Beauty Happening της Rivage βρήκαμε τους νέους μας συμμάχους ενάντια σε εκείνους που “κάλυπταν” την φυσική μας ομορφιά

Το Like Woman και η Rivage, ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μία μοναδική ημέρα ομορφιάς. Από τις 11:00 έως τις 15:00, editors, bloggers, beauty icons και αναγνώστριες του likewoman.gr βρεθήκαμε στην Κηφισιά, σε έναν χώρο που φέρνει την Ιορδανία, στην πρωτεύουσα της Ελλάδος.

Το Meet Point μας βρισκόταν στην οδό “Κηριαζή 16” και όσες βρέθηκαν εκεί, ήτα νέτοιμες να “ταξιδέψουν” σε πελάγη ομορφιάς, με έναν μεγάλο αριθμό προϊόντων και την βοήθεια των experts της εταιρίας. Δοκιμάσαμε, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και beauty habits, μα πάνω από όλα, είδαμε τον εαυτό μας με άλλο μάτι.

Μπορεί να ακούγεται ουτοπικό, αλλά είναι πραγματικότητα. Από το πιο μικρό beauty item, μέχρι και τη δεκάδα των beauty kits της Rivage… όλα είχαν να δώσουν κάτι σημαντικό σε κάθε έναν που περνούσε τις πόρτες του καταστήματος. Κάποιος είχε πει πως η ζωή είναι παιχνίδι. Εμείς το κάναμε πραγματικότητα.

  Σε μικρότερες ηλικίες, πάντα θέλαμε να μεγαλώσουμε, να βάζουμε κρέμες, να κάνουμε μάσκες και να προσέχουμε γενικότερα τον εαυτό μας. Όπως έκανε η μαμά μας. Αυτό συνδυάστηκε με το άμεσο αποτέλεσμα των προϊόντων της Rivage, μιας και οι πιο τολμηρές, αφαίρεσαν το make up τους, φόρεσαν την beauty αμφίεσή τους και αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών, μιας και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκείνη τη στιγμή τη μοναδική μάσκα από λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, το νερό από την πηγή της Ιορδανίας, scrubs και κρέμες για το σώμα και το πρόσωπο, αλλά και να δουν τα θεαματικά αποτελέσματα των προϊόντων.

Οι ειδικοί της Rivage ήταν εκεί, σαν φίλες από τα παλιά που είχαμε να δούμε καιρό. Συζήτησαν μαζί μας, βρήκαν αυτό που χρειάζεται το σώμα μας περισσότερο, μας συμβούλευσαν και μας προέτρεψαν να δοκιμάσουμε εκείνη τη στιγμή το προϊόν που με κάποιο μαγικό τρόπο ήταν εκεί και μας περίμενε από το πρωί.

Πιστεύεις στη μαγεία; Αν όχι, τότε μάλλον βρήκαμε για εσένα το πιο μαγικό μέρος στην πόλη που με μία επίσκεψη θα σε κάνει να… κοιταχτείς στον καθρέφτη και να πεις “Τώρα μάλιστα! Είμαι εγώ!”.

Αν μας ρωτούσαν τι κάναμε το περασμένο Σάββατο, θα λέγαμε με σιγουριά πως πήγαμε μία βόλτα μαζί με φίλες, ήπιαμε τον καφέ μας, τον χυμό μας, γνωρίσαμε καινούριους ανθρώπους και προσθέσαμε στην beauty bag μας, έναν νέο σύμμαχο ενάντια στην αντιγήρανση, ενάντια στην non beauty εικόνα μας, ενάντια στο χαμόγελό μας.

Φωτογραφίες Γιάννης Βλασερός

Σχετικές αναρτήσεις

4 εγγυημένοι τρόποι για να αποτοξινωθείς από το φαγοπότι των γιορτών

News Room

Ραγάδες: 4 «ΤΡΙΚ» Για Να Τις Απομακρύνετε Οριστικά

News Room

Εγώ είμαι η «χοντρή». Εσύ τι ζόρι ακριβώς τραβάς;

News Room