magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Πώς να νικήσετε τον χρόνο με αναίμακτο lifting χωρίς χειρουργείο – Ο καταξιωμένος πλαστικός Χειρουργός σε Ελλάδα και Λονδίνο Dr. Σαμούρης Γεώργιος προτείνει νήματα PDO & COG

Ο επιστημονικός διευθυντής των πρότυπων ιατρείων Elite Plastic Surgery Clinics και πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Σαμούρης είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 2004. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς και πλέον διατηρεί  ιατρεία σε Σύνταγμα, Γλυφάδα και Λονδίνο.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LIFTING ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ PDO & COG;

Η εφαρμογή βιο-απορροφήσιμων νημάτων στο πρόσωπο είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και για ανόρθωση περιοχών του σώματος χωρίς χειρουργική επέμβαση. Δεν αντικαθιστούν τις χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά αποτελούν μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για άτομα που θέλουν να βελτιώσουν περιοχές του προσώπου με σημαντική χαλάρωση. Τα PDO & COG Lifting Threads σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ PDO & COG;

Η εφαρμογή γίνεται κυρίως σε ηλικίες από 30 έτη και άνω αλλά και σε ασθενείς των οποίων το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη. Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία, τόσο πυκνότερο πρέπει να είναι το πλέγμα για να μπορέσει να δημιουργήσει τη σωστή υποδομή κολλαγόνου. Εφαρμόζεται για σύσφιξη και ανόρθωση στο πρόσωπο (οβάλ, ρινοπαρειακά, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο), στο λαιμό, στην κοιλιακή χώρα, στους γλουτούς, στους μηρούς, στους βραχίονες, στην πλάτη και στο στήθος.

ΠΟΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΗΜΑΤΩΝ PDO & COG ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;

Τα νήματα PDO COG αποτελούνται από άγκιστρα τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα εξωτερικής έλξης του δέρματος προς την επιθυμητή κατεύθυνση, ώστε να ανορθώσουμε τις περιοχές με έντονη χαλάρωση. Η πλήρης βιο-απορρόφηση τους ολοκληρώνεται βραχυπρόθεσμα με τα αποτελέσματα να διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα νήματα PDO & COG μπορούν να συνδυαστούν και με τους υπόλοιπους τύπους νημάτων PDO & COG όπως Monofilament και Screw, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε θεραπείας ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Επίσης η θεραπεία με νημάτα συνδυάζεται και με άλλες θεραπείες όπως μεσοθεραπεία με αυτόλογη μεσοθεραπεία για μέγιστο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα και με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξεώς ώστε να εξαλείψουμε τις ρυτίδες και να μειώσουμε τη χαλάρωση ταυτόχρονα.

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ;

Η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία, με εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ή με την χρήση ενέσιμης ξυλοκαϊνης και διαρκεί από 30 έως 45 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της βιο-διάσπασης των νημάτων, δημιουργείται γύρω από αυτά ένα φυσικό πλέγμα από ελαστικές ίνες και κολαγόνες ίνες (foreign body reaction) με τα αποτελέσματα της θεραπείας να διαρκούν μακροχρόνια, ανάλογα με τον τύπο νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν κατά την εφαρμογή.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

•       Φυσική δημιουργία κολλαγόνου & ελαστίνης
•       Σύσφιξη και ανάπλαση δέρματος χωρίς χειρουργείο
•       100% ασφαλές χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΩΝ ΝΗΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΗ-ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΩΝ;

Η πληρής απορρόφηση των νημάτων διασφαλίζει ότι δεν θα δημιουργηθούν κοκκιώματα και άλλες αντιδράσεις στον ιστό του δέρματος, όπως έχουν παρατηρηθεί με παλαιότερης τεχνολογίας μη-απορροφήσιμων νημάτων.

Ακολουθούν δείγματα  της δουλειάς του σε εικόνες:

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η καλύτερη δίαιτα εξπρές! Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 15 μέρες

News Room

Εurovision 2018: Πώς θα τον πείσεις να δει μαζί σου το Διαγωνισμό

News Room

Malaika Arora: I Have Evolved A Lot In Terms of Fashion

News Room