magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Πως επαναφέρουμε τα μαλλιά μας στην σωστή κατάσταση μετά το καλοκαίρι

Τα μαλλιά το καλοκαίρι, με την θάλασσα και τον ήλιο, αφυδατώνονται, χάνουν την ελαστικότητά τους και γίνονται πιο αδύναμα. Γι’αυτό, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε, είναι να τους δώσουμε βαθιά ενυδάτωση. Η κορυφαία Hair Colourist Αγάπη Στυλίδου, μιλά στο magdasnews.gr και εξηγεί πώς μπορούμε να επαναφέρουμε τα μαλλιά μας στη σωστή κατάσταση, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ενυδάτωση, βοηθάει στην επαναφορά της σωστής υγρασίας στην τρίχα, με αποτέλεσμα να βοηθάει στο μην “σπάνε”.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

“La French” balayage #inlove #lorealpro#smartbond#dialight #platinium #hairtonicspa#lorealprogr #balayage#haircolorist#haircolor#nude#luxurylifestyle #hairstyles #luxuryhaircare #glyfada #hairsalon #lorealprogr#lorealproartist

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HairTonicSpa (@hairtonicspa) στις

Πως θα τα ενυδατώσουμε γρήγορα, πριν την επίσκεψη στο κομμωτήριο;

Με απλά υλικά που μπορεί μπορεί να έχουμε και στην κουζίνα μας, όπως το θαυματουργό λάδι καρύδας. Αν δεν έχετε, μπορεί να το προμηθεύτειτε από τα βιολογικά προϊόντα.

Πώς χρησιμοποιούμε το λάδι καρύδας;

Απλώνουμε από το βαζάκι κατευθείαν σε στεγνά μαλλιά, τα τυλίγουμε με ένα σελοφάν ή μια πετσέτα και τα αφήνουμε μια ώρα, διότι τα φυσικά προϊόντα δεν έχουν την τεχνολογία να εισχωρήσουν στην τρίχα γρήγορα και χρειάζονται παραπάνω χρόνο. Ύστερα, λούζουμε κανονικά τα μαλλιά μας! Θα δεις τα μαλλιά σου πιο μαλακά και με πολύ περισσότερη λάμψη!

Το επόμενο βήμα είναι να πάμε στο αγαπημένο μας κομμωτήριο και να κουρέψουμε ελάχιστα τις άκρες. Συμβουλευόμαστε τον κομμωτή μας για θεραπεία ενδυνάμωσης και μετά από αυτά τα βήματα, περνάμε στην ανανέωση του χρώματος των μαλλιών μας, διότι αν τα μαλλιά μας δεν έχουν καλή κατάσταση υγείας, δεν θα κρατήσει το χρώμα των μάλλιων, σε αφυδατωμένα μαλλιά.

Το μυστικό ομορφιάς των μαλλιών, είναι η σωστή ενυδάτωση!

Δεν είναι τυχαίο ότι την Αγάπη Στυλίδου εμπιστεύονται δεκάδες γυναίκες και μεταξύ αυτών πολλές επώνυμες κυρίες της showbiz που επιλέγουν να αφεθούν στα χέρια της για ένα άψογο αποτέλεσμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και κάπως έτσι έγινα μια κυρία με μακριά μαλλιά τώρα πια ..???? #loveyourself #lovemylife #doitforyou #love#inlove #life#lifequotes #summer2020 #greece#redlips #hairstyles #hairtonicspa #red #redpassion #agapistylidou #????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Agapi Stylidou (@agapistyl) στις

Είναι 18 χρόνια στον χώρο της κομμωτικής και έχει στο ιστορικό της βραβεύσεις και διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, πάνω στο χρώμα των μαλλιών.
Έχει κάνει Hairstyling σε θέατρο και έχει συνεργαστεί με φωτογράφους για πολλά editorial για περιοδικά μόδας, ενώ συμμετέχει σε διάφορα events και shows.
Η Αγάπη Στυλίδου, κάνει σεμινάρια εκπαίδευσης χρώματος σε κομμωτές, σε όλη την Ελλάδα, πάνω σε ό,τι αφορά το χρώμα των μαλλιών, σε συνεργασία με την L’Oréal.
Μαζί με την αδερφή της έχει 13 χρόνια, ένα σαλόνι ομορφιάς στο κέντρο της Γλυφάδας, με εξειδίκευση στο χρώμα και την περιποίηση των μαλλιών, ενώ διαθέτουν και χώρο spa, μόνο για μαλλιά, που ονομάζεται hairtonicspa.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

LaFrench Balayage ❤️ • • • #lafrench #balayage #inlove #lovemyjob #hairtonicspa #lorealpro #lorealprogr #color#colorartist #lorealproartist #blonde#hairstyles #haircolor #hairgoals #love #agapistylidou #sisstylidou #blondehair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HairTonicSpa (@hairtonicspa) στις

Σχετικές αναρτήσεις

Επίπεδα φούρνου: Σε ποιο ύψος πρέπει να βάλεις το φαγητό για να μην καεί

News Room

Φωτογράφος ταξίδεψε ολόκληρο τον κόσμο για να φωτογραφήσει την απαράμιλλη ομορφιά των κοκκινομάλλων γυναικών

News Room

Τα MakeUp Trends Για Την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 Είναι Σκέτη Έμπνευση

News Room