magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Ο αγαπημένος της Jennifer Lopez πούλησε το σπίτι του έναντι αστρονομικού ποσού και αξίζει κάθε ευρώ

Η βίλα επωλήθη! Ευχάριστα νέα για τον πάλαι ποτέ παίκτη των New York Yankees και αρραβωνιαστικό της Jennifer Lopez, Alex Rodriguez.

Το σπίτι του στους λόφους του Hollywood με την μεγάλη ιστορία, πουλήθηκε έναντι 4,4 εκατομμυρίων δολαρίων και σύμφωνα με το Architectural Digest, έχει ό,τι χρειάζεται ο νέος του αγοραστής: τέσσερα μπάνια, τέσσερις κρεβατοκάμαρες, μάρμαρα από την Ιταλόα, μια απίθανη κουζίνα με πολλούς φούρνους και ψυγεία και ειδικό ψυγειάκι για τα κρασιά. Η μεγάλη κρεβατοκάμαρα θυμίζει σπα και σε ένα σημείο της έχει ένα γιγάντιο τζακούζι.

Εννοείται πως στην έπαυλη θα βρεις και μια εξωτερική πισίνα, συντριβάνι, ένα εξωτερικό τζάκι και πολλές πολλές τηλεοράσεις. 
Το εν λόγω σπίτι χτίστηκε στους λόφους του Beverly Hills το 1954 και ο Alex αγόρασε το σπίτι το 2013 από την Meryl Streep για να έχει έναν χώρο δικό του το οποίο θα μοιράζεται με τις κόρες του  Natasha and Ella.

Ο λόγος για τον οποίο η βίλα πουλήθηκε παραμένει άγνωστος αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως μιας και ο Rodriguez οδεύει προς τον γάμο με την Jennifer Lopez, δεν υπάρχει λόγος να συντηρούν πολλά ξεχωριστά ακίνητα. 

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Βελτίωσε την εξωτερική εμφάνιση του σπιτιού σου σε 5 απλά βήματα!

News Room M

25 Ανατριχιαστικά Εγκαταλελειμμένα Μέρη σε όλο τον Κόσμο, που θα σας Κόψουν την Ανάσα!

News Room

Roche Bobois: Δελεαστικές τιμές σε όλες τις Νέες Συλλογές από 20 έως 30 Απριλίου

News Room