magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Μην πετάτε τα παλιά μαγιό σας! Βρήκαμε τα μοναδικά καταστήματα που τα επιδιορθώνουν στην Αθήνα

Σας έχουν ξεμείνει παλιά μαγιό που δεν σας κάνουν πια ή έχουν ξεχειλώσει; Είναι κρίμα να τα πετάξετε, ειδικά αν σας αρέσουν πολύ ή αν σας κόστισαν μια μικρή περιουσία. Τα μαγιό, ειδικά όταν τα φοράμε συχνά, χάνουν τη φόρμα τους από το θαλασσινό νερό ή το χλώριο της πισίνας. Πολύ συχνά τα λάστιχα χαλαρώνουν και φθείρονται, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να τα αποχωριστείτε.

Ψάξαμε όλη την Αθήνα και βρήκαμε που μπορείτε να τα επισκευάσετε γρήγορα και κυρίως με μικρό κόστος. Τα ραφεία Τσεργάς Express αναλαμβάνουν την εξ’ ολοκλήρου επισκευή των μαγιό σας και τα παραλαμβάνετε λίγες ημέρες μετά σαν καινούρια!

Επιπλέον, αν το σχέδιο του μαγιό σας είναι ξεπερασμένο ή απλά το έχετε βαρεθεί, μπορείτε να το μεταποιήσετε και με λίγα χρήματα να του δώσετε μια νέα ζωή.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Τσεργάς Express αναλαμβάνουν το στένεμα τόσο του πάνω μέρους όσο και του κάτω μέρους του μαγιό σας, την αλλαγή της φόδρας, την προσθήκη cups στο πάνω μέρος αλλά και την αντικατάσταση των παλιών λαστίχων σας με καινούρια. Φυσικά, μπορείτε να επισκευάσετε γυναικεία και ανδρικά μαγιώ!

Η μεταποίηση δεν χρειάζεται να είναι λύση ανάγκης, μπορεί να γίνει κάτι άκρως δημιουργικό. Μη ξοδεύεστε λοιπον, απλά μεταποιήστε το παλιά σας μαγιό!

Δείτε που βρίσκονται όλα τα καταστήματα Τσεργάς Express εδώ.

Η Δέσποινα υποδέχεται τους πελάτες στο κεντρικό κατάστημα Τσεργάς Express στο Χαλάνδρι

 

Σχετικές αναρτήσεις

18 Χρήσιμα Tips για το Μακιγιάζ, που θα λύσουν τα Χέρια σε όσες Γυναίκες «δεν το’χουν» με το Βάψιμο!

News Room

Ανοίξτε τους την πόρτα να φύγουν… Κανέναν μην κρατήσετε ποτέ με το ζόρι

News Room

HAAN Αντηλιακή Φροντίδα – Ο απαραίτητος σύμμαχος στις καθημερινές μας εξορμήσεις!

Newsroom E