magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Μεσοθεραπεία: Όλα Όσα Δεν Ξέρατε…Μήπως Ήρθε Η Ώρα Να Τα Μάθετε;

Έχω μια αγαπημένη φίλη, την Έφη, η οποία είναι αισθητικός. Κάποια στιγμή λοιπόν, πριν μήνες μου λέει : “Έλα να σου κάνω μια μεσοθεραπεία στο πρόσωπο”. Δεν ρώτησα τι, πως, γιατί; Απλά πήγα γιατί την εμπιστεύομαι και πολύ καλά έκανα, διότι είδα αποτέλεσμα. Το πρόσωπο μου έλαμπε, ήταν πιο σφρυγιλλό και πιο ενυδατωμένο και αφού το έκανα εννοείτε ότι θα το ξανακάνω. 

Την ώρα της όλης διαδικασίας είπα να της κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για την μεσοθεραπεία ή να συμπληρώσετε τα κενά που σας λείπουν.

Πάμε να δούμε τι είναι..με απλά λόγια!

Τι είναι η μεσοθεραπεία;
Η μεσοθεραπεία είναι μια θεραπεία προσώπου που στόχο έχει την επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και δομής της επιδερμίδας.

Τι συμβαίνει στην επιδερμίδα;
Είναι μια διαδικασία κατά την οποία προκαλείτε ένας ελαφρύς σχεδόν “αόρατος” μικροτραυματισμός στο πρόσωπο έτσι ώστε ο οργανισμός να προκαλέσει την παραγωγή κολλαγόνου και ιννώδη ιστού στην περιοχή.

Τι ουσίες χρησιμοποιούνται;
Παράλληλα με τη βοήθεια μικρών βελονών που χρησιμοποιούνται εκχέονται ουσίες στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Τέτοιες ουσίες συνήθως είναι διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και ενεργά συστατικά όπως οι βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες.

Τι μας προσφέρει;
Η μεσοθεραπεία προσφέρει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, τροφή, αναζωογόνηση και λάμψη.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Οι συνεδρίες που απαιτούνται ποικίλουν ανάλογα της περίπτωσης, ωστόσο ένα τυπικό πρωτόκολλο εφαρμογής είναι 4-6 συνεδρίες, όπου η θεραπεία εξατομικεύεται αναλόγως των αναγκών της επιδερμίδας, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Θέλει συντήρηση;
Ακολουθούν θεραπείες κάθε 2 με 4 μήνες για συντήρηση.

Ποτέ είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνω μεσοθεραπεία;
Γίνεται οποιαδήποτε εποχή αρκεί να ακολουθείτε έπειτα σωστή αντηλιακή προστασία.

Ευχαριστώ την Έφη Μάτα,Απόφοιτη του ΤΕΙ αισθητικής κ κοσμητολογίας Αθηνών και ιδιοκτήτρια του Ευωδία Beauty Saloon για την πολύτιμη βοήθεια της! 

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

16 Μικρά Πράγματα που κάνουν οι Άντρες και Ξετρελαίνουν τις Γυναίκες.

News Room

H Elle Macpherson μοιράζεται μαζί μας το πιο φθηνό μυστικό για υπέροχο δέρμα

News Room

35+1 Εξευτελιστικές Καταστάσεις που ΚΑΜΙΑ Γυναίκα δεν Μπορεί να Αποφύγει κατά τη διάρκεια του Καλοκαιριού.

News Room