magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ματ Χείλη Τα Χριστούγεννα Με Την Υπογραφή Της Anita Brand!

Αναρωτιέσαι αν υπάρχει ένα σταθερό κραγιόν που να έχει και διάρκεια και να ακολουθεί τις τάσεις της ομορφιάς, ώστε να απογειώσεις το μακιγιάζ σου αυτές τις Γιορτές; Την απάντηση έχει η Anita Brand, η οποία έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά μακιγιάζ με cream2matte κραγιόν στις τέσσερις must αποχρώσεις της σεζόν: Berry, Toffee, Daiquiri και Pinky. Αυτό που τα κάνει ξεχωριστά είναι η ιδιαίτερη cream2matte υφή τους. Είναι κρεμώδη και βελούδινα στην εφαρμογή τους και μετά από λίγα δευτερόλεπτα η επίστρωσή τους γίνεται σταθερή και ματ. Είναι σημαντικό επίσης ότι τα Anita Brand Cosmetics δεν περιέχουν ακατέργαστα συστατικά από ζώα, parabens, γλουτένη, αλκοόλ ή άρωμα και δεν είναι δοκιμασμένα σε ζώα, ενώ είναι κατάλληλα για vegan και vegeterian επειδή είναι φυτικά.

Λίγα λόγια για την Anita Brand

Η Anita Brand είναι μία από τις πιο καταξιωμένες make up artist στην Ελλάδα, αφού στο βιογραφικό της μέτρα από το 2005 συνεργασίες με τα μεγαλύτερα περιοδικά της χώρας, με τηλεοπτικές εκπομπές και με διαφημιστικά σποτ, ενώ την έχουν εμπιστευτεί εκατοντάδες νύφες για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους.

Ο περισσότερος κόσμος βέβαια τη γνώρισε μέσα από το κανάλι της στο YouTube (Anita Brand) και το προφίλ της στο Instagram (@anabrand) όπου μοιράζεται με τους followers της καθημερινά tips και προτάσεις μακιγιάζ μέσω live videos και posts. «Τα live videos είναι αγαπημένη μου συνήθεια. Είναι ένας τρόπος να επικοινωνώ με τους followers μου από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκονται και να μοιράζομαι μαζί τους εμπειρίες, συμβουλές και προτάσεις μακιγιάζ».

Η δική της σειρά μακιγιάζ Anita Brand Cosmetics, όπως έχει δηλώσει, «ήταν ένα όνειρό μου που ήθελα κάποια στιγμή να πραγματοποιήσω». Βέβαια, όπως η ίδια παραδέχεται, «ο Χάρης ήταν ο άνθρωπος που με έσπρωξε να δημιουργήσω σήμερα τη δική μου επιχείρηση. Αν δεν ήταν εκείνος δίπλα μου να με στηρίζει και να πιστεύει σε μένα, φοβάμαι ότι δεν θα είχα τολμήσει τίποτα από όλα αυτά, ενδεχομένως να μην είχα στραφεί ποτέ στον κόσμο του μακιγιάζ», παραδέχεται μιλώντας για τον σύζυγό της, Χάρη Χριστόπουλο.

Ανακαλύψτε τη σειρά Anita Brand Cosmetics στο: anitabrand.com

More info:

@anabrand

@anitabrandcosmetics

www.anitabrand.com

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

25 Ακραία, Βάναυσα και Τραγικά περιστατικά που έχουν συμβεί ΜΟΝΟ σε όσες Γυναίκες είναι Εθισμένες στο Μακιγιάζ!

News Room

Ποιος είναι ο ιδανικός συνδυασμός παπουτσιών και jean – Χρήσιμες συμβουλές για να μην είσαι ποτέ Out Of Fashion

News Room A

Η Ρούλα Ρέβη φόρεσε το απόλυτο outfit αυτού του χειμώνα

News Room A