magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Μίνα Γκάγκα για «Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2023»: Πανέτοιμα ΕΚΑΒ και ΕΣΥ

Σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας υπό την αναπληρώτρια υπουργό, Μίνα Γκάγκα. Αντικείμενο η ετοιμότητα των υγειονομικών υπηρεσιών εν όψει έναρξης των εκδηλώσεων για τον θεσμό «Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2023».

Στη σύσκεψη στην οποία προήδρευσε η Μίνα Γκάγκα κυριάρχησε η υγειονομική κάλυψη των εκδηλώσεων σε όλη την περίοδο κατά την οποία η Ελευσίνα θα κατέχει τη τιμητική θέση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Έμφαση δίνεται στις ημέρες κατά τις οποίες θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις που θα προσελκύσουν πολλούς θεατές.

Στη συνάντηση συμμετείχε η Αναπληρώτρια Υπουργός, Μίνα Γκάγκα, ο δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύριος Οικονόμου, ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ, Χρήστος Ροϊλός, ο διοικητής του Θριασίου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας, Δημήτρης Αντωνίου καθώς και στελέχη του Κ.Υ Ελευσίνας.

Ποιες δομές τίθενται σε επιφυλακή

Ειδικότερα, αποφασίστηκε:

1. Η διαρκής και αυξημένη ετοιμότητα του Θριασίου Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας καθώς και του Κ.Υ Ελευσίνας

2. Η ενίσχυση των δύο προαναφερόμενων δομών υγείας με μετακινήσεις ιατρών και λοιπού προσωπικού

3. Η αυξημένη ετοιμότητα του ΕΚΑΒ, ανάλογα με το είδος των εκδηλώσεων και του πλήθους των προσερχόμενων σε αυτές θεατών, σε επίπεδο ασθενοφόρων και μοτοσυκλετών άμεσης επέμβασης

Η Αναπληρώτρια Υπουργός δήλωσε πως το Υπουργείο Υγείας θα σταθεί αρωγός προς τον Δήμο Ελευσίνας, παρέχοντας κάθε δυνατή στήριξη και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην «2023 ΕΛΕΥΣΙΣ Πολιτιστική Πρωτεύουσα».

πηγή: Iatropedia.gr / Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν νιώθετε αυτά καθημερινά τότε πάσχετε από στεφανιαία νόσο!

News Room A

Πώς μπορεί η υπέρταση να επηρεάσει τα μάτια

News Room A

ΠΟΥ: Θα πει εάν θα ενεργοποιήσει την υψηλότερη ειδοποίηση για την ευλογιά των πιθήκων

News Room A