magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Μένουμε σπίτι και γυμναζόμαστε με 2 app που μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ

Το ότι μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε τις καθημερινές μας συνήθειες. Μπορεί ο αριθμός “6” να μας δίνει το ελεύθερο να γυμναστούμε εκτός σπιτιού, αλλά για τη δική μας ασφάλεια καλό είναι πολλές φορές η γυμναστική να γίνεται και εντός του σπιτιού.

Αν χρειάζεσαι βοήθεια και φοβάσαι να γυμναστείς χωρίς τη βοήθεια του γυμναστή σου ( όπως είχες στο γυμναστήριο ), υπάρχουν μερικά applications που μπορούν να σε βοηθήσουν και να γίνουν ο personal trainer σου.

Ας δούμε μερικά από αυτά:

#1. Tone It Up: Workout & Fitness

Είναι η τέλεια εφαρμογή καθώς περιλαμβάνει ασκήσεις που θα δυναμώσουν το σώμα, κάνοντας γιόγκα, cardio και μποξ.  Μάλιστα, η εφαρμογή περιλαμβάνει και καθημερινές κινήσεις στις οποίες μπορείτε να κάνετε focus αν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας.

#2. Aaptiv

Το Aaptiv σάς επιτρέπει να επιλέξετε και να κατεβάσετε προπονήσεις κατόπιν παραγγελίας, ώστε να μπορέσετε να πειραματιστείτε και να δοκιμάσετε ό,τι σχετίζεται με τα μαθήματα yoga, stretching, boxing και άρσης βαρών. Plus, μπορείτε να επιλέξετε το είδος της προπόνησης που επιθυμείτε αλλά και τη μουσική που σας αρέσει.

Σχετικές αναρτήσεις

Πότε μια ζαλάδα μπορεί να είναι σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας: Τον νου σας στα άλλα συμπτώματα

News Room A

Κορονοϊός: «Σοβαρός κίνδυνος» και για όσους κάνουν ηλεκτρονικό τσιγάρο – Τι δείχνει έρευνα με επικεφαλής Έλληνα επιστήμονα

News Room A

Καλιφόρνια: Η νόσος των Λεγεωνάριων σκοτώνει έναν και νοσηλεύει 11 άτομα στην κοιλάδα Napa

News Room A