magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Μάγδα Τσέγκου και Κατερίνα Μονογυιού «αγκάλιασαν» τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου

Ας δώσουμε λίγη χαρά στα παιδιά που μας έχουν πραγματική ανάγκη

Χριστουγενιατικη γιορτή για τα παιδιά του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου του Δήμου Καλλιθέας διοργανώθηκε την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 στο μεζεδοπωλείο ΝΟΝΑ στα Πετράλωνα της Αθήνας από την Πολιτευτή Κυκλάδων και Μέλος του Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού, σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο Μάγδα Τσεγκου.


Με αφορμή τις άγιες και γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν οι διοργανώτριες της εκδήλωσης θέλησαν να δώσουν λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, σε αυτά τα παιδιά που οι δυσκολίες των ημερών που ζούμε τους έχουν στερήσει το σημαντικότερο αγαθό της παιδικής ηλικίας, την θαλπωρή μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.

Ας κάνει ο καθένας από εμάς ότι μπορεί για να φωτίσει και πάλι το χαμόγελο στο πρόσωπο αυτών των παιδιών. Η αγκαλιά και το γέλιο τους μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.
Αυτές τις μέρες όλοι μας θα πρέπει να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα και χρειάζονται την στήριξή μας.

4-μαγδαααα-696x522 5-μαγδααα-663x420 6-tsekou-monogiou-1

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους στο CYCLADES24.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τον Παντελή Μπούμπουρα

News Room M

Η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, Σοφία Βαγενά στη Μάγδα Τσέγκου | Καραντίνα και ενδοοικογενειακή βία: Σε τρεις μήνες 1.003 περιστατικά

News Room A

Δεν ξανάγινε! Άη Βασίληδες έστησαν ένα άγαλμα στο κέντρο της Αθήνας σε 15″ μπροστά στους περαστικούς.

News Room M