magdasnews.gr
Night life

Λαμπερό opening party δίπλα στη θάλασσα για το lounge bar-restaurant NAVY SEASIDE στο Πόρτο Ράφτη!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening party του “Navy Seaside” το οποίο αποτελεί ένα από τα ωραιότερα μέρη για να αποδράσει κανείς τη νέα καλοκαιρινή σεζόν! Ο γνωστός επιχειρηματίας Θανάσης Γκουγκούσης και τα παιδιά του Λυμπέρης και Δώρα, υποδέχτηκαν στο αγαπημένο στέκι στο Πόρτο Ράφτη προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό χώρο αλλά και πολλούς φίλους που θέλησαν να συνδυάσουν τα ιδιαίτερα cocktails με τις μοναδικές μουσικές επιλογές του Δημήτρη Ουγγαρέζου, σε ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα.
09-06-2020 Πόρτο Ράφτη-Λαμπερό opening party “NAVY SEASIDE”.Μπέλλα-Ντρίο-Ουγγαρέζος-Γκουγκούση-Παπαγγελή
Διατηρώντας την ατμόσφαιρα του ελληνικού νησιού, η απόσταση αναπνοής από την παραλία σε συνδυασμό με τη μαγευτική μπλε θάλασσα κατά μήκος του κόλπου του Πόρτο-Ράφτη, κάνουν το ¨Navy Seaside¨ να ξεχωρίζει στη λίστα των café-bars.
09-06-2020 Πόρτο Ράφτη-Λαμπερό opening party “NAVY SEASIDE”.Έλλη Παπαγγελή-Ιωάννα Μπέλλα
Για τους λάτρεις της παραλίας, το ¨Navy Seaside¨ διαθέτει αναπαυτικές ξαπλώστρες που προκαλούν την απόλυτη χαλάρωση απολαμβάνοντας ταυτόχρονα παγωμένα ροφήματα, πλούσιους σε γεύση φυσικούς χυμούς, καθώς και ελαφριά γεύματα κυριολεκτικά πάνω στην αμμουδιά, κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες. Ένας τέλειος συνδυασμός που αμέσως δημιουργεί την εντύπωση πως βρισκόμαστε σε κάποιο μακρινό νησί. Και βέβαια, όταν πέφτει το φως της ημέρας, το ¨Navy Seaside” δεν σταματάει τη λειτουργία του, απεναντίας, καλεί όλους τους θαμώνες να διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσης, καθώς η διασκέδαση κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, στον εσωτερικό του χώρο στήνονται και φοβερά party με ελληνική και ξένη μουσική που σας υπόσχονται αξέχαστες στιγμές!

Σχετικές αναρτήσεις

Μεγάλη συναυλία του ΚΚΕ στην Καισαριανή: Με την Μαρία Φαραντούρη και την Φωτεινή Βελεσιώτου

News Room G

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έτοιμος να «απογειώσει» το καλοκαιρινό Release Athens

Newsroom

Το Ride Bar άλλαξε ύφος και φέρνει νέες εμπειρίες στην Πειραιώς 187 με ξεχωριστά events μέσα στον Ιούλιο!

Newsroom E